PUSTILA SUZE! Otvorila dušu: Emotivna ispovest Verice Šerifović o borbi sa karcinomom, braku sa Mićom Nikolićem,Šabanu Šauliću

Ne propustite večeras od 21:55 u emisji Glamur specijal na televiziji Happy...

Verica Šerifović
Verica Šerifović, Foto: Printskrin TV Prva

Jedna od najboljih narodnih pevačica na ovim prostorima Verica Šerifović nakon duže medijske pauze otvorila je dušu u emisiji Glamur specijal i pričala o svom životu.

Verica Šerifović
Verica Šerifović , Foto: Foto: Promo

Kako je i sama istakla njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pevačica:

- Ma kakva pevačica da budem. Oni su želeli da ja budem domaćica i kuvarica jer sam već sa 10 godina pravila najbolje vanilice u kraju - kako je i sama istakla njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pevačica.

Ovom prilikom se prisetila braka i sa Rajkom Nikolićem sa kojim je i dobila ćerku Mariju - To je bila prva i velika ljubav i mnogo smo se voleli. A u braku je svega bilo pa i dosta svadja - otkriva Verica.

O kralju narodne muzike Šabanu Šauliću jedva je smogla snage da priča i to sa suzama u očima kao i o njenom drugom suprugu Mići Nikoliću koji takodje nije više medju nama:

- Mnogo su to teške teme. To su bila najlepša vremena ali mi je sada mnogo teško da pričam o njima jer ih više nema - rekla je Verica i pustila suze.

Verica Šerifović
Verica Šerifović , Foto: Foto: Promo

Najteži period u njenom životu svkako je borba sa karcinomom dojke koji joj je ustanovljen 2018.godine:

- Ja sam kao i svaka druga žena mislila da to neće meni da se desi ali desilo se. Borila sam se i izašla iz te borbe kao pobenik. Nije bilo lako ali sam uspela... - istakla je Verica. 

Emotivnu ispovest Verice Šerifović ne propustite večeras od 21:55 u emisji Glamur specijal na televiziji Happy.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi