Marko i Marija Bulat
instagram / marija_bulat
Marko i Marija Bulat

instagram / marija_bulat

Marko i Marija Bulat, Foto: instagram / marija_bulat

Kako izvor blizak Bulatovoj tvrdi, a Kurir prenosi ona je za vikend navodno trebalo da ide na jednu proslavu, zbog čega je i odlučila da nabavi narkotike. U dogovoru sa društvom, sa kojima je i planirala da se provede, ona je bila zadužena za nabavku droge, ali kada je uhapšena, nastala je velika panika. Posebno je, prema navodnim rečima sagovornika za Kurir, uznemirena jedna voditeljka, sa kojom je Marija jako bliska i sa kojom je i trebalo da ide u provod.

Marko i Marija Bulat

Printscreen/Instagram

Marko i Marija Bulat, Foto: Printscreen/Instagram

Poslednjih dana njih dve su navodno komunicirale uglavnom lično, što joj malo olakšava situaciju, ali na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa pevačem, ali i svojim izvorima kako bi saznala šta je Bulatova rekla u policiji. Čim je saznala za vest iz medija, voditeljka je navodno najpre nazvala Mariju, a kako joj se nije javljala na telefon, shvatila je da je informacija o privođenju tačna. Pokušala je da stupi i u kontakt sa Markom, ali, kako se on ovih dana gotovo nikome nije javljao, dodatno se uznemirila. Ona, kao i druge javne ličnosti sa kojima je Marija planirala provod u strahu su da bi policija mogla da ih poveže sa njom, zbog čega bi mogli da budu u problemu.

Redakcija Alo.rs pokušala je da stupi u kontakt sa porodicom Bulat ali se oni nisu javljali na telefon.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

CH

24.01.2021 11:25

Majka troje dece ide u provod sa drogom dok virus hara i skoro sve je zatvoreno????Majko draga imali kraja propadanju jedne zemlje i naroda?