MNOGI BI SE STIDELI! Istina o Radi Manojlović: Benzin sipa za 2.000 dinara, a radnici na trafici se krste kada vide šta radi!

Niko to nije znao!

Rada Manojlović
Rada Manojlović , Foto: Dejan Briza/Alo!

Rada Manojlović se trudila da živi kao sav običan svet. Iako je među najpopularnijim pevačicama, Rada u intervjuu za Hit otkriva da često "zavrne slavinu". Ona objašnjava zašto je njena veza sa Harisom Berkovićem dosadna medijima, šta najviše zamera dečku, kad planira udaju...  OSTALA BEZ DINARA Rada Manojlović BANKROTIRALA! Evo na šta je potrošila sav novac koji je ikada zaradila!

- Imam faze kad bukvalno izgubim kompas sa realnim životom i bacam pare na razne gluposti. E onda, da bih sebe kaznila i prizvala zdravom razumu, postavljam sebi ograničenja. Tada na benzinskoj pumpi sipam gorivo za hiljadu, dve... Testiram sebe jer želim da vidim kako to izgleda kad moraš o svemu da vodiše računa - započinje priču Rada i nastavlja:

- Ja imam pripejd račun. Uredno na kiosku uplaćujem kredit za mobilni! Kažem: "Dobar dan, molim vas na taj broj toliko para", i gotovo! Ranije su me ljudi gledali u čudu, ali navikli su se. Pošto nekad ne znam da se kontrolišem, onda sebi napravim restrikcije i kažem: "E, radmila, kad ne znaš da se ponašaš, sad štedi, trpi i ćuti". REŠILA DA PROGOVORI O PEVAČICI Šok priznanje babe Radmile Manojlović: Siromašni smo! Ona da je neka...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi