Lepa Brena i Severina Kojić
Alo!
Severina Kojić

Masanori Jošida/Alo!

Severina Kojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Jedino što je Severina zahtevala jeste dron, kako bi nastup u Leskovcu, koji je zakazan za subotu, bio snimljen iz vazduha.

„Jedino što smo dobili od svih pevača i grupa koje nastupaju na Roštiljijadu jeste rajder lista, na jednoj strani, na kojoj je popisano sve što im je potrebno od tehničkih uslova, kako bi publici pružili što bolji ugođaj i ništa više. Oni su svesni da dolaze u Leskovac, a ne da nastupaju u Las vegasu i niko od njih nije imao posebne i nerealne zahteve“, kaže za juGmediu direktor Turističke organizacijej Leskovac Nebojša Kocić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Rajder liste naših poznatih pevača su skromne, naglašava Kocić.

Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!

Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/Alo!

„Laž je da je bilo ko tražio hotel sa 5 zvezdica. Pa, mi takav i nemamo u Leskovcu. Bitno je da imamo zaista prikladan smeštaj za naše goste. Takođe, niko nije tražio neke posebne uslove, cveće, piće i svašta nešto što smo imali prilike da viđamo nan rajder listama svetskih pop zvezdi“, ističe.

Marina Visković za dlaku izbegla napad ajkule opet! Bila je od mene udaljena svega par metara!

AUTOR: Pink/G.T. DATUM I VREME: 29.08.2019. 13:25 Strahovala za život! Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

 

Tako je, recimo, Lepa Brena zahtevala da je u sobi pre koncerta sačeka kafa i „nešto žestoko“, a nakon nastupa „red bul“.

Severina

Screenshoot Youtube

Severina, Foto: Screenshoot Youtube

„I ništa više“, zaključuje Kocić.

Organizatori Roštiljijade kažu da bi u svakom slučaju izašli u susret zahtevima muzičkih zvezdi, ali da sa njima, kao domaćini, imaju najmanje problema da ih ugoste.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!