Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

G. Todorović/Alo!

Luna Đogani, Foto: G. Todorović/Alo!

Luna Đogani u naredna dva meseca navodno će zaraditi čak 35.000 evra od nastupa! Pobednica "Zadruge" ima samo jedan hit, "Deveti krug", ali je zakazala već sedam tezgi od kojih će se dobro opariti.

Rijaliti zvezda je muzičku karijeru započela krajem septembra kad je imala dva nastupa u Makedoniji i navodno pevajući na plejbek stavila u džep 8.000 evra. I pored toga što navodno na nastupima ni glasa nije pustila, Đoganijeva je uspela da zakaže nove svirke širom Evrope.

- Od kad je počela da peva, Luna je postala veoma tražena. U početku je cena njenog nastupa bila 4.000 evra, ali posle koncerta u Strumici i Kavadarcima, skočila je za 1.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

- U subotu već putuje u Štutgart, a slede joj tri tezge u Austriji, zatim Smederevu, BiH i Parizu. Kada sve sabere, za dva meseca biće bogatija za 35.000 evra - otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da naslednica muzičke porodice Đogani ima spreman repertoar i zahtevne koreografije sa igračicama:

- Luna svakodnevno radi na svom glasu i koreografiji. Pored "Devetog kruga", na nastupima izvodi i hitove Jelene Karleuše, Maje Berović, Severine Kojić... Videćemo da li će i dalje da peva na plejbek ili će napokon da pusti glas. Bio bi red, kad već toliko zarađuje - kaže izvor.

Luna Đogani

Screenshoot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Instagram

Luna kaže da se raduje predstojećim nastupima, ali da još nije spremna da zapeva u Beogradu.

- Srećna sam što radim ono što volim. Odlično se osećam na bini. Ipak, imam veliku tremu od nastupa u Beogradu. Čoveku je najteže u svom gradu. Moram još da vežbam pevanje i da radim na repertoaru, pa kad budem skroz zadovoljna zapevaću u Beogradu - ističe pobednica "Zadruge".

Njen menadžer Saša Đurić ubeđen je da će od Lune napraviti dobar brend.

- Cilj nam je da svaki njen nastup bude na svetskom nivou. Pravimo ozbiljan brend, pa ne prihvatamo svakakve ponude za gostovanja. Znamo koliko Luna vredi i zbog toga držimo visoku cenu nastupa - rekao je Đurić.

BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!

 

Komentari (5)

Tara

11.10.2019 23:13

Nije mi jasno kalo neko moze da ide nju da slusa?Neko slusa Lunu Djogani?Zasto?Kako?To ne mogu nikako da shvatim!

mia

12.10.2019 06:48

@Tara - Nije stvar u pevanju, nego u intrigantnosti. Video ce pogladati i fanovi i hejteri. Nije bitno, samo neka su pregledi. Kakav god marketing, dobar je. I to se placa. Najnoviji primer, nepoznate dizajnerke sa NS Fashion week-a koje su je angazovale u sklopu svoje modne revije. Sigurna sam da su samo zahvaljujuci tome dobile mnogo vise medijske i javne paznje. Koga briga kako cura peva, dok je dovoljno intrigantna.

Ss

12.10.2019 08:15

@Tara - Ljudi su radoznali, idu da je vide! A drugo,treba reći koliko ona plaća svoje pevačice i prateće vokale!!!

Anja

12.10.2019 02:00

To nije tacno, jer ko ce krestavicu sa dva metra nadogradjene kose da zove, ako je I zovu to je mesec-dva jer narod je znatizeljan. Je.anje javno na stolici donelo je Djogani-Bukvi da se o njima pise jer im je samo to vazno. Ako ce Stolica dobiti sve pare neka oca vadi iz Zadruge, kako li su odvratne DjogajBukva

jucara

12.10.2019 14:34

vezbaj lunci sto vise za 20 g bices zvezda svih zvezdi.