Veljko Ražnatović i Bogdana Rdoić
E stock
Ceca i Veljko

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da za svadbu svog sina Veljka Ražnatovića, koja je sad u nedelju, 24. novembra, potroši fascinantnih 120.000 evra.

U tu cenu su uračunati prevoz za članove porodice iz Beograda do Titela, gde mlada živi, dekoracija, crkva, mladenačka torta, dve haljine, koje će Bogdana nositi, restoran, muzika, pozivnice, nakit za mladu, darovi za priju i prijatelja, Veljkovo odelo, auto "rols-rojs", u kom će Veljko da ide po Bogdanu, kupovina mlade, Cecine dve haljine, kao i Anastasijino odelo i haljina, ali i renoviranje vile u Ljutice Bogdana, gde će mladenci da žive nakon svadbe.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ceci i njenoj porodici je najbitnije venčanje. Pevačica želi da sve bude na vrhunskom nivou, i uopšte nije štedela novac, kad je to u pitanju. To će biti prava srpska svadba i veselje, o kojem će se mesecima pričati. Ceca ženi svoga sina i želi da plati apsolutno sve troškove. Obzirom da će biti 500 zvanica, Ražnatovićeva je htela da plati restoran i za mladine zvanice, ali Bogdanini roditelji žele da plate za svojih 150 zvanica, a ostale troškove će platiti Ceca. Restoran sa najskupljim menijem će je koštati neverovatnih 35.000 evra, dok će dekoracija koštati 30.000 evra - priča izvor.

- Ceca je prezadovoljna što će Bogdana nositi njenu venčanicu, ali će pored te, nositi još jednu haljinu, koja će imati 30.000 kristala, a čija je cena 10.000 evra, dok druga košta 5.000 evra - dodaje izvor.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock/Ivan Dobričić

 Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Veljka i Bogdanu će venčati Cecin duhovnik iz Hrama Svetog Save, te će Ražnatovićeva dati i za darivanje hrama oko 5.000 evra.

NAJČITANIJE VESTI:

Veljkovo odelo, naručeno iz inostranstva, će koštati 20.000 evra, ali i Cecine dve haljine od 10.000 evra i Anastasijino odelo od 2.500 evra i haljina od 3.000 evra. Nakit za mladu je 15.000 evra, kao i darovi za njene roditelje od po 2.500 evra. Kad se podvuče crta, ukupno to dođe na 120.000 evra - završava izvor.

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Pevačica između dva baraka bila sa bogatim biznismenom, a o tome ćuti kao zalivena! Evo o kome je reč!

AUTOR: Puls/B.Z. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:35 Rastali SU se pre 8 godina! Anabela Atijas, Foto: E stock Anabela ima veoma buran ljubavni život, a mnogi su zaboravili sa kim je pevačica bila nakon što je brak sa Gagijem Đoganijem pukao. Anabela Atijas je sa manekenom Mladenom Radulovićem raskinula 2011.

 

Komentari (1)

tlko

22.11.2019 09:50

zivele narodne kuhinje