Veljko i Bogdana
Screenshot
Veljko i Bogdana

Screenshot

Foto: Screenshot

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić je zakazana za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, pravo u Hram Svetog Save, gde će ih venčati vladika Stefan Šarić. Proslava će se održati u hotelu "Hajat", sa 500 zvanica.

Bogdana će, kako se govorka, nositi Cecinu venčanicu, koju je pevačica obukla 1995. godine, prilikom svog venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Ceca je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs:

PROČITAJTE JOŠ:

- Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pevačica je shvatila da njen naslednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevestu, pa je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs - otkriva izvor za Srpski telegraf.

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će "kupiti" nevestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno "platiti" za mladu, poput pokojnog oca Željka.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E stock

Foto: E stock

Po dolasku iz Titela će se održati crkveno venčanje u Hramu Svetog Save:

- Ceca se dogovorila sa svojim duhovnikom Stefanom Šarićem da vodi ceremoniju sklapanja braka i on je odmah pristao - kaže izvor.

Nakon toga će se veselje preseliti u hotel "Hajat", gde će biti zabava za 500 zvanica:

- Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko svih detalja vezanih za svadbu. Bogdana je u drugom stanju, a njeno telo, očekivano, prolazi kroz promene, pa će venčanica, ako bude odlučeno da je Bogdana nosi, morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade - dodao je izvor.

Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac, a devojačko veče će koštati neverovatnih 5.000 evra. Na žurki devojaka ipak neće biti Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, zbog obaveza, ali će devojke uživati u iznajmljenoj vili na Zvezdari.

Drugarice su Bogdani pripremile uživo muziku, di-džeja, hranu i piće, i sastavile su njenu omiljenu plej listu pesama za to veče.

BONUS VIDEO:

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!