Gagi i Đole Đogani
Screenshot TV Prva
Gagi i Đole Đogani

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Otac bivšeg učesnika "Zadruge" Adama Đoganija već 25 godina deo je publike raznih šou-programa, što mu je postalo profesija, saznaje Kurir.

Tražen statista

Njegova dnevnica kada su emisije u pitanju je oko 500 dinara, a posao mu je samo da sedi, smeje se i aplaudira. Za razliku od njegove braće, koja se bave javnim poslom, on nikada nije želeo da bude deo toga. Iako se Dario pojavljuje ispred kamere, akcenat nikad nije na njemu, pa gotovi niko i ne zna da je u pitanju Đogani kada upadne u kadar.

"Dario je mnogo dobar čovek. Ako je neko pratio ponašanje njegovog sina u rijalitiju, shvatiće da mu je kućno vaspitanje na prvom mestu. Pošto je Đoletov i Gagijev brat uvek bio lep i zgodan čovek, svi su ga forsirali da se priključi Gagiju i Đoletu u muzici. On to nikada nije želeo jer ga pevanje i igra ne zanimaju na taj način, a svoju lepotu i pozitivnu energiju iskoristio je na način za koji je on smatrao da je najbolji. Dario se opredelio da se bavi statiranjem, i to uspešno radi više od dve decenije", otkriva naš izvor i dodaje da je Dario već poznat statista, te se pojavljivao u najjačim televizijskim projektima i serijama, za koje redovno dobija pozive.

Adam Đogani, otac

Printscreen

Foto: Printscreen

"Redovno sedi u emisiji "Praktična žena", a fotografije iz studija objavljuje na društvenim mrežama. Bio je u brojnim emisijama na Pinku, Hepiju, RTS, Prvoj, ali on najviše voli rad na filmu i serijama. Pošto u studiju samo sedi, u ovim drugim stvarima sve je drugačije. Tu ima akcije, nosi kostime, druži se s poznatim glumcima."

Oduševljen glumcima

"Đogani je oduševljen filmskim umetnicima. On se trenutno pojavljuje u seriji "Crveni mesec", a statirao je i u "Senkama nad Balkanom", "Ivkovoj slavi", "Ujki", kao i u mnogim filmovima i spotovima. Bio je i kod brata Đoleta u spotu za pesmu "Nema više cile mile", gde je glumio pilota. Odlično se snalazi u svemu i s godinama je zavoleo svoj posao, ispunjava ga na razne načine", otkriva naš izvor.

Adam Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!