Luna Đogani
Screenshot
Luna Đogani

Printscreen/Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen/Youtube

Najpopularniji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković, posle pet meseci turbulentne veze i stalnih svađa, odlučili su da raskinu. Miljković se putem Instagrama oglasio i napisao da su raskinuli, dok se Đoganijeva još nije oglašavala. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Luna je ostavila Marka zbog novca.

- Luna je Marku zamerala još dok su bili u rijalitiju da nema stalno zanimanje i želela je da on hitno pronađe način da zarađuje, a on to nije shvatao ozbiljno. Znao je da će dobiti pare od rijalitija i da s tim novcem može da živi bar pet ili šest meseci, međutim Luni je to veoma smetalo i nekoliko puta mu je rekla da će ga ostaviti ukoliko se ne uozbilji - priča izvor blizak Luni i dodaje da otkad su izašli iz „Zadruge“, stvari su bile sve gore i gore.

- Luna je po izlasku iz rijalitija upala u mašinu i odmah je počela da radi. Stalno je bila u studiju i snimala je pesme, a Marko je blejao. Išao je od kafića do restorana, troškario pare i navodno smišljao kako da se obogati. S dobrim drugom je napravio svoj brend, ali i za to mu je trebalo preko tri meseca da se pokrene. On je mislio da će mu taj posao ići glatko i da će zaraditi brdo novca te tako vratiti dugove i kredite koje ima, ali to mu nije pošlo za rukom. I dok je Miljković uložio novac u posao koji ne cveta, Luna svakog vikenda nastupa i uzima velike pare. Njoj nije smetalo da on ima manje od nje, ali joj je veliki problem što je on neradnik i što neće da radi. Kada su provodili vreme zajedno, ona je pokušavala na sve načine da ga motiviše i pokrene, ali sve je to bilo uzalud. Zbog toga su se sve češće svađali i tako lagano udaljavali - otkrio je izvor koji tvrdi da je Luni veoma teško zbog odluke koju je morala da donese, ali je presekla.

Luna Đogani i Marko Miljković

Screenshot Instagram

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Screenshot Instagram

- Luna se danima lomila kako da da kaže Marku da ne može više da ga izdržava i da želi pauzu, a kada je skupila snage i to mu saopštila, on je poludeo. Nije mogao da veruje da ga ona ostavlja i tek kada je čuo iz njenih usta da je kraj, shvatio je da njene pretnje nisu bile uzaludne. Molio ju je da razmisli, da će se popraviti, da neće trošiti toliko pare, ali sve je bilo uzalud. Ona je čvrsto odlučila i saopštila mu je da ne želi da prođe kao njena majka Anabela pa da celog života da izdržava neradnika. Tu noć su se žestoko posvađali, a Marko je revoltiran izbrisao sve njihove zajedničke fotografije i otpratio je s Instagrama. Bliskom drugu se poverio i rekao da ne može da veruje da ga je Luna šutnula zbog novca, a on je sve njene bubice i hirove trpeo. Veoma je besan i povređen, a poslao joj je i nekoliko poruka da će se pokajati što je ovo uradila i da joj se više nikada neće obratiti - ispričao je izvor za „Alo!“.

Posle Markove objave u kojoj je potvrdio da su raskinuli, oglasila se i Luna.

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

- Svi koji budu pljuvali Marka ili pisali bilo šta ružno za njega u grupama ili komentarima biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam. Volim svoje ljude! - napisala je Đoganijeva, dok je Marko o raskidu obavestio javnost na Instagramu.

Da, istina je, raskinuli smo! Osećam potrebu da to javno kažem zato što je naša veza i javno započeta. Ovako je najbolje za oboje - napisao je bivši di-džej te obeležio i Lunin Instagram profil da i ona to vidi.

Bivši ljubavnici tokom jučerašnjeg dana nisu odgovarali na naše pozive.

Komentari (6)

Leka

14.12.2019 11:06

Marko je Zigolo i ko plari on ce da klati, e sad Luna je pozelela da ona malo klati pa ce potraziti nekoga ko ce to da plati.

Lida

14.12.2019 11:23

Sta ce joj sad , vise nema kosmare , ima posao, dobro zaradjuje , oprala se zahvaljujuci njemu.... Zbog nje je trpeo da ga zovu lazovom , kockarom , alkoholicarem , sve i da je to bio nikom nije smetalo dok nije poceo sa njom vezu . Dao je sve , sama je rekla da je vredan , da puno radi , jel je lagala . Istina je sasvim druga : ne uklapa se jedan decko iz Brusa u planove mame Anabele . To svi znaju , dok se Luna pokaje bice kasno. Glavu gore Marko !

Baby

14.12.2019 13:13

Miljkovic je, ispada, bio gladan dok Lunu nije upoznao. Ne preterujte! Radije istrazite od cega zive clanovi njene porodice i kako su sve pokusavali ocrniti Miljkovica dok je bio u Zadruzi. Sada opet isto cine. I manite se ove njene patetike nakon raskida. Decka joj fanovi mesecima najstrasnije pljuju, a ona ostavlja te komentare. Brise uvrede o sebi, Slobi i porodici. O Miljkovicu nikad.

Radenko

14.12.2019 14:08

Bravo dobra i prelepa devojko.To si odavno trebala da uradiš. On nije jčovek zatebe. Semn togas, u timgodinama niko se ne može menjati.Naučio je da živi od danasdo sutra.Ti sanjim nikada ne bi imala svetlu budućost,samo patnju i bol i na krju fijasko. Sve čestitke na ispravnojh odluci, koja je znak da si sazrela i da razmišljaš u dobraom smeru. Prelepa beogradjanko, to je čovek bez manira,prostak i nikada nije bio za tebe. Neko još uvek čeka i voli te kao i ti njega, ne zaboravi to

jedanaest meseci

14.12.2019 14:24

nije 5 meseci vec 11 meseci(smuvali se 14.01.2019)

Mila

14.12.2019 14:51

Ovo veze s vezom nema. Marko je uvek imao svoj neki posao. Marku svu podršku sveta dajem. Srećna će biti žena koja s njim uđe u brak. Divan dečko i pravi muškarac. Dobro odgojen,iz domaćinske porodice. Vredan, uredan.Uvek zarađivao koliko mu treba. Sve smo videli u tom rijalitiju. I ko je on i ko je ona. I ko je mama. I jasno nam je o čemu se ovde radi.