Ana Nikolić
Ana Paunković/Alo!
Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komšinica Nikolićeve koja živi tačno preko puta zgrade u kojoj pevačica živi kaže da je zaista oslabila i da fotografije na društvenim mrežama nisu fotošop.

PROČITAJTE I:

 

"Vidam Anu, kako da ne! Juče sam je baš srela. Izgleda super. Smršala je dosta, ne znam baš da li je dvadeset kilograma skinula, ali je baš lepo doterala liniju. Uvek se ljubazno javi i baš je kulturna", rekla je komšinica Vera i dodaje da je Ana sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom ostala u korektnim odnosima.

"Rasta redovno dolazi po ćerku, često ga viđam kako je odvozi i dovozi, a dešava se da se nekada svi upute negde. U dobrim su odnosima", napominje ova ljubazna gospođa.

Žena koja živi u novoizgrađenoj zgradi u blizini one u kojoj živi Ana kaže da često viđa Nikolićevu i za nju ima lepe reči.

Viđam je često, ovaj crni auto je njen, znači da je kod kuće, možete da je uhvatite. Samo ne znam zašto ga je parkirala ispred moje zgrade. Jeste smršala, uvek je doterana i nekoj žurbi. Viđam je često sa majkom i sa dadiljom koje joj pomažu u vezi sa brigom oko ćerke. Srećem i onog njenog što sa njim ima ćerku... Obilazi ćerku, ne mogu da kažem da je neodgovoran po tom pitanju", otkriva ona.

Ana Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Dečko koji živiu Aninoj zgradi voli komšinicu, pa neće da o njoj tračari.

"Ana je super lik i moja draga komšinica! Sada kada se vrati na scenu novim pesmama i sa novim izgledom ima da pokida!", poručio je komšija.

PREPORUČUJEMO I:

 

Bahato se parkira

Komšinica koja živi dve kuće dalje nije bila baš blagonaklona prema pevačici.

"Jao, nervira me Ana! Stalno se svađam s njom i sa mnogima koji žive u toj zgradi. Svi se bahato parkiraju, gde stignu, a mene to strašno nervira", rekla je ljuta komšinica.

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!