Elektra Elite
Printscreen/Youtube
Elektra Elite

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Ona je sada za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“ bez blama i stida ispričala kako se bavi prostitucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

- Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u „Langstrasse“, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dve ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana – izjavljuje Elektra bez blama, dok usput opisuje kako se odvija priprema u sobama i koji su muškarci njene mušterije.

Elektra Elite

Printscreen/Youtube

Elektra Elite, Foto: Printscreen/Youtube

- U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene – kaže pevačica koja smatra da na bolji način može da ispuni želje muškarcu od žene, jer je ona pre operacija bila muško i zna kako oni razmišljaju.

- Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta – govori Elit koju nijednog trenutka nije bilo sramota i usput do detalja bez imalo blama govori koji je njen cenovnik.

- Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu – zaključuje Elektra Elit koja se nijednog minuta nije posramila.

Podsetimo, Elektra Elit je transrodna pevačica koja se pojavila na srpskom tržištu pre nekoliko meseci. Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a „tata“ će je zvati do kraja života.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

eureka

02.12.2020 02:50

koje otkrice,za nobela.lazni moralisti-usluge koriste I radnici I politicari..ko IMA pare -plati,ko nema -zaradi.kresu se za novce I maloletnice a i koke(starije).za sat odradi 100e=pet Dana bere maline.Legalizacija-higijena-porez.Ne zatvarati oci,preventive,vaspitanje.Sta je rialiti-otvorena propaganda razvrata-nemorala.

salekg

02.12.2020 09:19

preispitati cime se bavi njena prijateljica Keti , Zeljka Sasica bivsa devojka , jer devojka nema zanimanje a slika se bahato godinama.