Tamara Đurić
Printscreen / Instagram
Tamara Đurić

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

- Na planiranju ove svadbe se dugo radi i ništa nije prepušteno slučaju, a Tamara tačno zna šta hoće. Ona je još odavno zacrtala kakvu venčanicu želi za svoj poseban dan i to će i ostvariti. Na haljini radi dosta ljudi, svakog dana 10 ljudi ručno šije satima, 20 ruku je tu da svaki detalj bude besprekoran. Haljina će cela biti od kristala i bisera. Pored toga, za nju se radi i prava kraljevska kruna koju će nositi na glavi, a koja će sigurno ostaviti sve bez teksta. Nikola i Tamara žele pravu tradicionalnu svadbu, tako da će prvi ples odigrati uz pesmu "Vidovdan" - kaže za Pink.rs izvor blizak Tamari.

Tamara Đurić

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Mi smo stupili sa Tamarom u kontakt kako bi nam prokomentarisala saznanje do kog smo došli, ali i pitali da li će svadbu pomeriti za neki drugi datum ukoliko ponovo dođe do zabrane okupljanja zbog koronavirusa.

- Spremamo se za svadbu, mada ja stvarno ne volim da otkrivam detalje, ali biće onako kako se to od mene očekuje. Što se tiče odlaganja, ne, mi i dalje sve planiramo za 28. jun - rekla nam je kratko Tamara.