Slađana Milošević
Youtube/Printscreen

Slađana Milošević

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Kako izvor Kurira otkriva, Igor S. na saslušanju je izjavio da je Slađana te noći napala njega, kao i da su neke od povreda koje su joj konstatovane, nastale tokom odnosa!

"Nisam je nijednom udario, gurnuo, niti povredio. Ona je te večeri napala mene, vređala me, uzela mi je telefon, torbicu i pištolj", rekao je navodno na saslušanju Igor S., tvrdeći da nisu partneri već da se samo povremeno viđaju.

Slađana Milošević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Viđali smo se samo zbog seksualnih odnosa, i to povremeno. Šetao sam joj psa i kupovao hranu. Rekao sam joj da neću da budem sa njom u vezi, ali me je ona molila da se viđamo samo zbog seksa i ja sam pristao", navodno je, kako Kurir saznaje, rekao osumnjičeni za nasilje u porodici na saslušanju, posle kog mu je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor do 30 dana.

Kako je Kurir pisao, sumnja se da je u noći između subote i nedelje između Slađane i njenog 19 godina mlađeg partnera došlo do svađe. Kako je, prema nezvaničnim informacijama pevačica ispričala policiji ona je bila u kupatilu kada je Igor S. odgurnuo, posle čega se ona zateturala i pala na toalet šolju i mašinu za veš.

Slađana Milošević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"U ruci je držala njegov mobilni telefon, koji je on pokušavao da joj otme. Kada je uspeo u tome, opet je gurnuo i ona je pala preko kada, ali srećom nije upala u nju – opisao je sagovornik Kurira dramu u stanu, kako je opisala pevačica. Navodno,Slađana Milošević, uspela je da pozove policiju i kako saznajemo, čuvarima reda rekla je da se plaši Igora i onoga što bi mogao da joj uradi. - Ukazana joj je i lekarska pomoć na Urgentnom centru i utvrđeno je da je imala lake telesne povrede", kaže izvor iz istrage.

Poznata pevačica, nije želela da komentariše šta se dogodilo u stanu, niti šta je prethodilo nasilju u porodici.