Elektra Elite
Printscreen/Youtube
Elektra Elite

Printscreen/Youtube

Elektra Elite, Foto: Printscreen/Youtube

Transrodna pevačica Elektra Elit za švajcarske medije je bez imalo stida priznala da se u toj zemlji bavi prostitucijom.

Elektra Elit tvrdi da se "najstarijim zanatom" nikada nije bavila u Srbiji, već da to čini samo u Švajcarskoj, gde je prostitucija legalizovana.

- U Švajcarskoj je prostitucija legalizovana. Nikada se takvim stvarima nisam bavila u Srbiji, niti planiram. Ne zato što je tu manji standard, nego jer ne želim da kršim zakon. Pošto sam otac dvoje dece oni znaju sve, a meni je najbitnije da sin i ćerka znaju ko sam i šta sam i čime se bavim - rekla je transrodna pevačica.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“ bez pardona ispričala kako se bavi prostitucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

Podsetimo, Elektra Elit je transrodna pevačica koja se pojavila na srpskom tržištu pre nekoliko meseci. Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života.

Pročitajte još