OŠTEĆEN NERV ZBOG KOG ĆE OSTATI NEPOKRETAN? Darkova mama otkrila pravu istinu o sinovom zdravlju i detalje o operisanoj nozi!

Stala na put svim nagađanjima

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Juče se na Svetog Arhangela, pevač Darko Lazić prvi put odlučio da se putem Instagrama obrati fanovima, i svima koji su ga podržavali, ali i svima koji slave ovog velikog sveca. Darko je uz to po prvi put objavio i fotografiju iz bolničkog kreveta, pored kog je bila i njegova mama Branka.

Da ga ovaj svetac baš voli, više je nego jasno, a detaljnije o Darkovom stanju, i o tome šta se zaista dešava sa njegovom nogom, ali i u kakvom je psihičkom stanju, priča pevačeva majka Branka Lazić.

"Dobro je Darko, ide na bolje. Ne može se reći da je savršeno, ali dobro je. Nije imao tih psihičkih problema kao što su pisali. Ne znam da li će kasnije možda biti, ali za sada nije imao nikakve poteškoće tog tipa. Ali s' obzirom na to da je prošao kroz sve kroz šta je prošao, ne bi bilo ni nelogično da psihički padne u nekom trenutku. Ali kao što sam rekla, za sada je sve u redu. Videli ste i fotografiju, i tu se ja mislim vidi da se on sasvim dobro oseća", iskrena je Darkova mama, a na pitanje da li to znači da možemo da očekujemo da će Darka uskoro preseliti sa odeljenja intenzivne nege, ona kaže:

"Ne znamo tačno ni mi kad će da ga prebace sa intenzivne, ali neće oni još njega mrdati odatle. Još čekaju da ta noga bude malo bolje. Treba još vremena da se ona oporavi. Trebaće tu još nekih mesec dana da bi to došlo sve na svoje. Videla sam da pišu da će biti nepokretan, ali to nije tačno. Darko neće biti invalid. Nama to lekari nisu rekli! Šta više oni non stop pričaju kako će on za mesec dana, moći i na tu drugu nogu, desnu, da se osloni pomalo. Nikakav nerv nije oštećen, tako da - Darko će prohodati", kaže ona i objašnjava kako za sada ne vidi ni posledice po njegovo psihičko stanje.

"Što se tiče te traume mozga koja se isto pominjala, i o tim posledicama, ja kao majka mogu da vam kažem, da on za sad normalno priča, i normalno je sve i svestan je toga da neće moći odmah da hoda na toj nozi. Druga se oporavlja postepeno, jer od ležanja su mu atrofirali mišići. Za sad je psihički super, a kako će biti kasnije to ćemo videti. Ali ne verujem da će biti loše, jer je shvatio da to tako mora, i da to mora ići sporo i polako", završava razgovor Darkova mama.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: nada
  22/11/2018 - 20:56
  Majka kao svaka majka tesi samu sebe ali istina ko zna kakva ce biti - vreme ce pokazati svoje ! Posledica ce sigurno biti !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi