GEST VREDAN APLAUZA Ostavila je sve svoje obaveze i otišla u Sarajevo! Tamo je Mariju Šerifović čekao heroj, ceo region plače! (FOTO)

Divno!

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Marija Šerifović učinila je nesvakidašnji gest, a njene dirljiva priča obišla je čitav region:

 

"Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odlozim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao superheroja. Svi znamo da sam ja dete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o devojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast", poručila je Marija.

KASNI JOJ MENSTRUACIJA NEDELJU DANA Nova trudnoća u "Parovima"! Jedva punoletna, a već u drugom stanju?!

"Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve superheroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države. Što se mene licno tiče, od danas pa na dalje, Azra, imaš prijatelja do kraja života", istakla je pevačica uz lepu zajedničku fotografiju sa devojčicom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi