IMA SAMO 16 GODINA, A VEĆ JOJ SE SMEŠI OGROMAN USPEH! Opčinila je čitav region svojim glasom, a ovako se Marija Šerifović ponaša prema njoj! Otkrila je i najsitnije detalje! (VIDEO)

Za uspeh joj, kaže, ništa sem glasa nije potrebno.

Džejla Ramović
Džejla Ramović, Foto: Screenshot Instagram

Džejla Ramović iz Bosne živi na relaciji Republika Srpska - Beograd, ima 16 godina. U timu Marije Šerifović uživa, a mnogi joj čak i prognoziraju pobedu u tkamičenju. 

 

"Naravno da se može napraviti uspeh bez golotinje i skandala, svi imaju svoje mesto pod nebom i svojih pet minuta slave. To treba iskoristiti na najbolji mogući način. Moj način je dobra muzika", rekla je ona.

"Najbolja je kao mentor! Marija (Šerifović) zna kakav je svaki njen kandidat i kako se prema kome ponaša, to je sve do kandidata. Prema meni je super, vrlo dobro se razumemo i sve se brzo dogovorimo. Ne bih rekla da je stroga ili popustljiva. Pre ću reći da se ona trudi da sve bude savršeno, nikoga ne može naterati na nešto i verovatno to i ne želi, ali ona je ta koja se u ovom slučaju sluša. Ipak, ona nam je mentor", iskrena je Džejla, koja dodaje da su joj pored Marije uzori u pevanju još i Jelena Tomašević i Kaliopi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) дана

 

Za Sašu Popovića važi da je strog prema pevačima i da traži disciplinu, ali Džejla ima drugačiji utisak:

"Saša je drugar, on je super sa svima."

Iako je opčinila region svojim glasom, o pobedi koju joj predviđaju ne razmišlja. Na putu do prvog mesta boriće se, kaže, isključivo muzikom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) дана

 

"Ne bih se ja u to kladila jer prvenstveno nisam došla s tim ciljem. Sada su prevelika očekivanja na meni i svakako ću dati 200 posto od sebe!" uverava ova talentovana mlada devojka, koja je preko noći postala veoma popularna.

"Reakcija koju sam doživela nakon prve emisije se nije mogla zamisliti niti očekivati. Nisam sigurna zašto, ali su reakcije bile prepozitivne, toliko da sam u nekoliko navrata proglašena budućom pobednicom. Naravno da mi to godi, ali je prerano za donošenje takvih sudova. Osim što često moram putovati za Beograd i vežbati pesme za naredni krug, ništa se u mom životu nije promenilo", kaže ona, koju mnogi ostvareni pevači već uveliko hvale.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) дана

 

 

"Da, mnogo starijih pevača mi pruža podršku putem društvenih mreža, hvala im na tome!" zaključila je Džejla.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vanesa
  21/04/2019 - 07:45
  Ah taj Beograd!?!? A posle ce te pljuvati po istom!!!
 • Korisnik: Vanesa
  21/04/2019 - 07:44
  Ah taj Beograd!?!A posle ce te p.o. obicaju da pljujete po istom!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi