Nataša i Peđa
Estock/Ivan Dobricic
Nataša i Peđa

Estock/Ivan Dobricic

Nataša i Peđa, Foto: Estock/Ivan Dobricic

Srpska glumica i voditeljka Nataša Aksentijević je zajedno sa kolegom i dugogodišnjim prijateljem Peđom Damnjanovićem priredila je spektakl u pozorištu „Akademija 28“ sa predstavom „Kako i zašto ubiti muža“.

PROČITAJTE JOŠ:

Prepuna pozorišna sala bila je dovoljan dokaz da su se ljudi uželeli zabavnih predstava tokom kojih mogu da se maksimalno relaksiraju i nasmeju, a Nataša i Peđa potrudili su se da budu na visini zadatka.

Ono što je bilo nesvakidašnje, ali je dodatno nasmejalo publiku, bio je trenutak kada su iz publike izveli voditeljku Mariju Veljković i njenog kolegu Vanju Bulića. Publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom, a nakon toga, njih dvoje su otkrili detalje iz privatnog života i pomogli Nataši i Peđi da ova hit predstava bude još zabavnija.

Nataša i Peđa

Estock/Ivan Dobricic

Nataša i Peđa, Foto: Estock/Ivan Dobricic

- Presrećna sam zbog toga što je pozorište bilo ispunjeno do poslednjeg mesta. Uskoro ćemo se družiti sa publikom širom Srbije, a nadam se i ponovnom gostovanju u Beogradu - rekla je Nataša za „Alo!“ i dodala:

- Marija i Vanja su bili samo šlag na torti. Prosto se desilo spontano, a Peđa i ja smo se pogledima dogovorili da upravo njih izvedemo iz publike - rekla je Nataša