Tvoje lice zvuči poznato
Promo
Tvoje lice zvuči poznato

TV Prva

Tvoje lice zvuči poznato , Foto: TV Prva

Prva epizoda pete sezone popularnog takmičenja emitovaće se 4. oktobra, a učesnike će ocenjivati Dubravka Mijatović, što će zasigurno oduševiti mnoge, kao i Dušan Alagić.

Dobravka Mijatović

Printscreen

Dobravka Mijatović, Foto: Printscreen

Jubilarna peta sezona takmičarskog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” pozdraviće sve gledaoce 4. oktobra kada će biti prikazana prva epizoda. Kako saznaje “Blic” član žirija ovog popularnog takmičenja biće glumica Dubravka Mijatović i kompozitor i tekstopisac Dušan Alajgić.

PROČITAJTE JOŠ:

- Dugo je trajao izbor ko bi bio dovoljno kompetentan da ocenjuje poznate u imitacijama kako domaćih tako i stranih zvezda. Spisak javnih ličnosti koje su trebale da stanu pred kamere i komentarišu one koju su na sceni bio je dugačak. Produkcija je došla na ideju da pozove Dubravku koju gledaoci do sada nisu imali prilike da vide u ovoj zanimljivoj ulozi člana žirija koji će davati ocene na osnovu toga koliko su učesnici dobro izneli određenu imitaciju. Vokalna umeća kandidata ocenjivaće Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova - kaže izvor blizak produkciji i dodaje:

Edita Aradinović

printscreen

Edita Aradinović, Foto: printscreen

- Pregovori su i dalje u toku sa trećim stalnim članom žirija, a prema nekim glasinama, to bi trebalo da bude Branko Đurić Đura, koji je prethodnih godina bio deo ovog takmičenja, a koji je svojim zanimljivim komentarima zasmejavao mnoge. Gostujući član žirija smenjivaće se iz nedelje u nedelju. Kao što je to bilo svih prethodnih godina, tako će i ove sezone glavna nagrada od 50.000 evra otići onima kojima je ta pomoć najpotrebnija - objašnjava izvor blizak produkciji i dodaje da su za ovu godinu pripremili nova pravila.

Branko Đurić Đura

Screenshoot Youtube

Branko Đurić Đura, Foto: Screenshoot Youtube

- Kako smo uzeli iz svake sezone po dva-tri takmičara, dogovorili smo se da napravimo još jednu nagradu. Svako od njih će se boriti da ponese titulu takmičara najbolje sezone u kojoj je bio. Tako će se Edita boriti da osvoji prvo mesto u ovoj kategoriji i dobije prvo mesto za svoju četvrtu sezonu u kojoj se ona takmičila. Zanimljivo je da će neke imitacije koje nikada nisu viđene ni u jednoj sezoni biti prvi put prikazane. Kostimi se uveliko pripremaju, kandidati se punom parom spremaju za imitacije koje su im već dodeljene. Maske koje uvek iznova nasmeju gledaoce nalaze se u završnoj fazi, te svi sa nestrpljenjem isčekuju dan snimanja - dodaje izvor blizak produciji.

Podsećanja radi, u ulozi voditeljke naći će se Marija Kilibarda, koja je vodila jednu od sezona.

Deset poznatih u borbi za pobedu

Tokom narednih meseci gledaoci će imati prilike da gledaju zgode i nezgode poznatih ličnosti. Takmičari će biti kako pevači, glumci, tako i sportisti. tu su: Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Danijel Kajmakoski, Katarina Bogićević, Željko Šašić, Aleksa Jelić, kao i Dragan Kojić Keba.

BONUS VIDEO:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!