Jelena, Ivana i Sandra
Nenad Vujanović/Alo!, Instagram,
Jelena, Ivana i Sandra

Nenad Vujanović/Alo!, Instagram,

Jelena, Ivana i Sandra, Foto: Nenad Vujanović/Alo!, Instagram,

Mali broj žena sa naših prostora je imao tu privilegiju da zapadne za oko milijarderima i uvrsti se na listu najbogatijih Srpkinja.

Iako postoji stereotip da se bogato udaju žene koje nemaju svoje zanimanje, naše najpoznatije milionerke su bile posvećene svojim poslovima i pre nego što su stale na ludi kamen. Među njima je i Ivana Božilović, koja se bavi glumom i manekenstvom, a američkoj javnosti je poznata kao supruga Endrua Fajerstouna, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma "Firestone", dok se o njenom životu ne zna mnogo.

PROČITAJTE I:

 

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je bio Endru jednom prilikom.

Ivana Božilović

Screenshoot Youtube

Ivana Božilović, Foto: Screenshoot Youtube

Sandra Meljničenko

Bivša Modelsica udata je već 11 godina za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, a imaju ćerkicu Taru i sina Adrijana. Sandra se pre udaje bavila pevanjem, ali i modelingom, preko kojeg je i upoznala supruga.

Sandra i Andrej Meljničenko

Profimedia

Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: Profimedia

Jelena bin Drai

Nekadašnja mis Jugoslavije udata je za arapskog šeika Saida Bin Draia, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Karijeru manekenke zamenila je karijerom poslovne žene. Vlasnica je kozmetičkog salona i obdaništa u Dubaiju, a poseduje i modnu liniju skupocenih haljina. Ima troje dece – ćerku Asju i sinove Halila i Hamdana.

Jelena Bin Drai sa suprugom

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Bin Drai sa suprugom, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ivana Berendika

Kao i njena koleginica iz grupe Models, Ivana spada među najbogatije Srpkinje. Dizajnerka nakita je u braku sa jednim od osnivača kompanije Google, Tomasom Jermolukom.

Ivana Berendika

Screenshoot Instagram

Ivana Berendika, Foto: Screenshoot Instagram

Slavica Eklston

Slavica je bila 23 godine u braku sa Bernijem Eklstonom, prvim čovekom Formule 1. Čak ni razlika od 28 godina im nije smetala, a zajedno imaju ćerke Tamaru i Petru.

Slavica Eklston

Profimedia

Slavica Eklston, Foto: Profimedia

Marijana Mateus

Sa samo 17 godina, Marijana je započela vezu sa čuvenim privrednikom Miodragom Kostićem, starijim 12 godina. Dobili su troje dece – sina Aleksandra i ćerke Dajanu i Anđelu. Nakon razvoda od Kostića, udala se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, čije prezime i dalje koristi.

Marijana Mateus

Dejan Briza/Alo!

Marijana Mateus, Foto: Dejan Briza/Alo!

Jelena Đoković

Jelena je udata za slavnog sportistu Novaka Đokovića. Veliki teniski uspesi Đokoviću su doneli novčane nagrade, od kojih je do sada u karijeri prihodovao 117.000.000 evra. Kada je taj "sportski" deo u pitanju, Đoković je jedan od najplaćenijih, a od nagrada i sponzorskih ugovora je od juna prošle, do juna ove godine inkasirao 45.000.000 evra.

Jelena Đoković

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Jelena Đoković, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

BONSU VIDEO

Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!