Tamara Kalinić
Shutterstock, ilustracija
Tamara Kalinić

Screenshoot Instagram

Tamara Kalinić, Foto: Screenshoot Instagram

Jedna od najuspšenijih srpskih blogerki u inostranstvu Tamara Kalinić pojavila se na drugoj večeri Venecijanskog filmskog festivala, a svi pogledi su bili uprti u nju.

PROČITAJTE I:

 

U dugačkoj crvenoj haljini čuvenog kreatora Đorđa Armanija, od svog hotela, do dvorane “Palazzo del Cinema na Lungomare Marconi” Tamara Kalinić došla je gondolom. Čim je kročila na crveni tepih, većina fotoaparata bila je uperena u nju, a Tamara je potom otišla na premijeru filma “Seberg” u kojem glavnu ulogu tumači čuveni Kristen Stjuart.

Tamara Kalinić

Screenshoot Instagram

Tamara Kalinić, Foto: Screenshoot Instagram

- Veoma lep doživaljaj. Neverovatan je osećaj kada vidite da se oko vas nalaze brojne svetske zvezde koje ste gledali na filmovima. Već nekoliko puta sam bila pozivana na filmske festivale i mogu da kažem da je svaki poseban na svoj način. Uspomene su uvek ono najlepše što vam ostaje - rekla je Tamara za “Blic”.

Tamara Kalinić

Screenshoot Instagram

Tamara Kalinić, Foto: Screenshoot Instagram

 Inače, ove godine je održan 76. po redu Filmski festival u Veneciji. Najstariji filmski festival na svetu okupio je poznate ličnosti iz svih oblasti šou-biznisa. Od najvećih filmskih zvezda, preko modela, pa do filmskih legendi, reditelja i scenarista. Crvenim tepihom prošetale su mnoge ličnosti iz sveta filma kao što su Skarlet Johanson, Liv Tajler, Marta Hant, Žulijet Binoš, kao i veliki šarmer Bred Pit. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Aug 31, 2019 at 12:12pm PDT

BONUS VIDEO 

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!