Blagica Džundžurovska
Ana Paunković
Blagica Džundžurovska

Ana Paunković

Blagica Džundžurovska, Foto: Ana Paunković

Spektakularno finale šoua „Neki novi klinci” otvorila je prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović.

Nakon toga je voditeljski par Ana Sević i Milan Mitrović predstavio 12 talentovanih, koji su se ovog četvrtka borili za pobedu.

Posle takmičarskog dela, publika je uživala u revijalnom delu, u kojem su Bane Mojićević, Marina Stefanović i Milan Mitrović promovisali svoje nove pesme.

Blagica Džundžurovska je odlučila da se predstavi pesmama „Neka mi ne svane“, Danijele Martinović i „More sokol pije“, narodnom makedonskom pesmom.

Titulu najbolje ponela je Blagica Džundžurovska, talentovana devojčica iz Makedonije.

Publika je mesecima slušala fenomenalne vokale, od kojih je dvanaestoro najboljih uspelo da stigne do samog kraja, a ubedljivu pobedu odnela je Blagica.

Blagica Džundžurovska

Alo!/Ana Paunković

Makedonija ponosna, Foto: Ana Paunković

- Ovo je za mene velika stvar, jer sam se i prošle godine borila za pobedu, ali sam ispala u polufinalu. Pamtiću ovo takmičenja po drugarima, koji su me podržali, po kandidatima, koji su bili sjajni, i po žiriju, koji nam je uvek davao pozitivnu energiju - kazala je Blagica za „Alo!”, vidno uzbuđena nakon proglašenja pobednika. Hvala mnogo Makedoniji i svima koji su me podržali. Neizmerno sam srećna i uzbuđena - priča Blagica za „Alo!” i nastavlja o svojim drugarima, sa kojima je provela skoro godinu dana, koliko je takmičenje i trajalo.

- Sve ovo ću pamtiti po drugarima, koji su me podržavali, i po našem druženju. Nisu samo finalisti sjajni, svi kandidati su divni, svi se družimo. Takođe, pamtiću takmičenje po žiriju, voditeljima i divnoj publici - ushićeno kaže Blagica.

Statuu „Grand produkcije” je Blagici uručila prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović, a usledio je Blagičin pobednički nastup, zajedno sa porodicom i prijateljima.

Blagica kaže da su joj svi članovi žirija dragi, ali da jednog ipak mora da izdvoji kao omiljenog.

- Sve ih volim, ali sam sve vreme najveću pozitivnu energiju dobijala od Bojana Marovića. Tu su i Ivana Selakov i Topalko, eto, njih troje da pomenem, ali Bojan mi je slao posebnu energiju - iskreno će Blagica, kojoj se ubrzo pridružio i omiljeni član žirija sa čestitkama.

- I? Da li sam bio u pravu? Šta sam ja govorio? - nasmejano je rekao Marović, a Blagica nije mogla da sakrije suze radosnice. Drugo mesto zauzela je Meliha Esmirović, treće mesto pripalo je Miji Smiljanić, a osim od Bojana, čestitke su dobili i od Marine Tadić, Marine Stefanović i Ane Sević, koje su deset meseci provele sa mališanima.

Komentari (2)

pseudoscorpio

28.07.2017 16:06

Nedo Bog da u ovakvim takmicenjima i rijalitijima pobedu odnese neki Srbin, nego Dzejle, Dalile itd

Buzdovan

28.07.2017 17:23

@pseudoscorpio - Nemas ti pojma covece... Nisi ni svestan zasto je dobro da nase ne pobedjuju. Bilo bi jos bolje da se nase devojke ne prijavljuju za takva "takmicenja i reality show". A zasto je bolje da se ne prijavljuju? Zato sto je poznato cime se usput pored pevanja bave pevacice, jer im je to nametnuto usmenin ugovorom. Toj deci je bolje da uce ida budu geneticari i micro biolozi, vise ce zaraditi i nece kaljati obraz porodici. Toliko od mene.