Al Paćino, Goran Bregović
Youtube/Printscreen
Al Paćino, Goran Bregović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Dijana Bećirović godinama je nosila epitet najlepše Jugoslovenke, zvezde nekadašnjeg "Starta", a brzo i američkog "Plejboja". Za nju su govorili da je žena koja je srušila vladu Silvija Berluskonija, koju je papa Benedikt XVI vozio na "vespi", kojoj je Mik Džeger verovao više nego bilo kojoj drugoj, Al Paćina je oterala u ludnicu, a odolela Kevinu Kostneru.

Dijana Bećirović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao "Kuma". Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego - ispričala je jednom prilikom Dijana i dodala:

Brojni svedoci tog vremena tvrde i da se zbog nje raspalo Bijelo dugme. U istom intervjuu je govorila i o tome kako se raspao kultni brend bivše Jugoslavije:

- Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom Bijelog dugmeta. Bio je zaljubljen u mene, ali odjednom se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije. Pored toga što sam optužena za pad italijanske vlade, "krivili" su me i da sam zamalo rasturila Bijelo dugme. I tu je krenuo sukob dvojice članova Dugmeta. A da li me je Goran "ukrao" od Vlade? Pa, jeste. Gledala sam Bregovića pre nekoliko godina u Los Anđelesu. On je jedini muzičar sa ovih prostora koji nastupa u elitnim američkim dvoranama. Ostale naše zvezde se moraju zadovoljiti prostorima na periferiji - objasnila je Bećirovićeva.

PROČITAJTE JOŠ: