Zdravko Čolić
Rajko Ristić/Alo!
Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić ima rođenog brata, ali to malo ko zna jer se o njegovom privatnom životu ne piše previše.

Zdravkov brat je izabrao potpuno drugačiji posao. Dok zdravko nastupa, slika se i daje intervjue, njegov brat Dragan drži ćevabdžinicu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

"Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici", rekao je ranije Čola.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

"Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica", rekao je Čola.

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice. Inače, još jedan član Zdravkove familije ne voli da se pojavljuje u javnosti, a reč je o ženi.

Komentari (2)

dexi

11.10.2018 20:31

Zanemeo sam čime se bavi

UživotuiusmrtuNedajdatetrtu

11.10.2018 22:40

Čoli svaka časta ali brat nema baš čime se ponositi Pri tome ne mislim na ćevape nego način života Ko zna Gabaša zna i na šta mislim