Olja Bajrami
Dejan Briza/Alo!
Olja Bajrami

printscreen

Olja Bajrami, Foto: printscreen

Da je popularnost nemilosrdna to znaju mnogi koji su okusili dašak slave u našoj zemlji. Zvezde često trpe pritisak da uvek moraju da su maksimalno sređene, doterane, moderne i u korak sa trendovima, ili čak ispred njih.

A kako je poslednjih decenija trend da pevačice, glumice i uostalom mnoge javne ličnosti koriguju izgled, neke u tome i preteraju, te postanu neprepoznatljive.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica Olja Bajrami je jedna od retkih koja je imala estetsku operaciju, ali ne kako bi nešto povećala već kako bi smanjila. Ona je kao mala imala zdravstvenih problema zbog veličine grudi, i odlučila je da ih smanji i oblikuje, ali ne i da stavlja silikone jer nema potrebe za tim. 

Olja Bajrami

Printscreen/Instagram

Olja Bajrami, Foto: Printscreen/Instagram

- Nemam ništa protiv estetske hirurgije, svako treba da uloži u sebe i ispravi nešto na sebi ako smatra da je to dobro za njega. Ja sam imala tu jednu operaciju, i prezadovoljna sam rezultatima, sve ostalo je moć šminke na meni. Na licu za sad ništa ne planiram da menjam, ali žašto da ne u nekoj budućnosti možda neki filer, hyaluron zavisi šta bude trebalo u tom trenutku.

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio