Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj
youtubeprintscreen
Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj

youtubeprintscreen

Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Foto: youtubeprintscreen

U čast pokojnog glumca Marinka Madžgalja, od čije će se smrti ovog meseca navršiti pet godina, i je u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" okupio njegove prijatelje koji su govorili u njegovu čast i prisećali se njegovih osobina, brojnih profesionalnih uspeha, kao i anegdota.

Amidžić, koji mu je godinama bio jedan od najbližih prijatelja, prisetio se njihovih zajedničkih turneja dok su nastupali kao "Flamingosi":

Ognjen i Marinko Madžgalj

youtubeprintscreen

Ognjen i Marinko Madžgalj, Foto: youtubeprintscreen

- Imali smo neku svirku na Zakintosu, on je bio na Rodosu, jedva je stigao na Zakintos. Ja stigao na aerodrom, dolazim - njega nema, a jedini avion u sedim. Ja stižem u Atinu, stiže poruka od njega: ''Brate ja sad stigao na aerodrom, uspavao se. Rekli su mi da ima u dva drugi let''. Međutim on zaspao na aerodromu, pa i taj preskočio (smeh). Posle smo morali da tražimo neki gliser da dođe do Atine - ispričao je Ognjen.

BONUS VIDEO:

Naime, sigurno je da će Marinko ostati kako u srcima svojih bližnjih tako i u srcima svoje publike, bio je jedinstven i nenadoknadiva je ličnost, čemu i svedoči pregršt lepih i pohvalnih reči od strane svih ljudi i publike koja ga je pratila tokom njegove karijere.

PROČITAJTE JOŠ: