Ognjen Amidžić
Printscreen
Ognjen Amidžić

Screenshot

Ognjen Amidžić, Foto: Screenshot

Poznati voditelj Ognjen Admižić pristao je da proverimo da li govori istinu, pa je odgovarao na pitanja na poligrafu, te otkrio mnogo toga iz svoje intime. Jedno od pitanja je bilo da li je ikada pijan vodio emisiju, a on je odgovorio potvrdno.

- Jesam. Ja volim da popijem nešto pred emisiju, vole i gosti. Mislim da je to zdrav način da se opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol ispari. Ali nikad se ne popije više od jedne-dve čašice. Nema šanse! Osim jednom, kada mi je emisija pala na slavu. Bili su pevači, Nada Topčagić je vodila kolo, svi su doneli piće, napili smo se i mi, publika, kamermani. Svi su bili pijani - prepričao je anegdotu voditelj, nakon što je priznao taj nestašluk, a poligraf odgovor prepoznao kao istinit.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ipak, nije bio iskren kada je ispričao da ne prati pomno komentare muškaraca na Instagramu svoje supruge, kao i da sebe ne smatra za poželjnog muškarca. Takođe, nije bio iskren ni na pitanje da li je nekada lagao gledaoce kako bi zaštitio javne ličnosti koje dolaze kod njega u emisiju kako bi oprale grehe u očima svih. Rekao je da to ne radi, ali je poligraf pokazao suprotno.

Ognjen Amidžić

Printscreen

Ognjen Amidžić, Foto: Printscreen

Ali je zato Amidžić priznao da je probao marihuanu.

Lepa Brena i Saša Popović prodali Grand! Uložili milione u produkciju, a evo za koliko su sada bogatiji!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 22:15 - 18.11.2019. 22:32 Nova era - Do kraja godine „Junajted medija" postaće stopostotni vlasnik „Granda", što znači da će u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika biti izbrisana Saša Popović, Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/ Rajko Ristić Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata „Grand produkcije" kompaniji „Junajted medija", koja je 2014.

 

- Nisam nikad probao drogu, osim marihuane na fakultetu. Ništa teže nikad, a i to zato što je ekipa s kojom sam studirao to konzumirala i onda mi je svejedno kad sedim sa njima u sobi da li se pasivno ili aktivno naduvavam - ispričao je Ognjen.

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!