Ivan Milinković
Screenshot Youtube
Ivan Milinković

Screenshot Youtube

Ivan Milinković, Foto: Screenshot Youtube

Pevač Ivan Milinković nedavno je napustio grupu "Legende" nakon 30 godina saradnje, a to je dovelo do sukoba sa ostalim članovima benda. Nakon oglašavanja Zorana Dašića, koj tvrdi da Ivan uništava grupu, oglasio se i pevač koji je za "Blic" prokomentarisao da , kako kaže, "nikada ne bi reklamirao sebe i to preko imena grupe u kojoj je bio toliko dugo".

- Nikada se ne bih na ovaj način služio reklamiranjem sebe i to preko imena grupe u kojoj sam bio toliko dugo! Svi dobronamerni i realni ljudi koji me poznaju znaju da ja iz svog ličnog dostojanstva, kao čovek, nikada se ne bih bavio tako niskim i prljavim potezima" , rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ako kažem, da sam ja jedino znao za to obaveštenje još od 25. jula kada sam ga dobio od advokata koji zastupa Zorana Dašića i ćutao sve vreme , jasno je da nisam šokiran jer šokiran čovek odmah ili ubrzo reaguje - dodao je on.

Ivan Milinković Legende

Z. Lončarević

Ivan Milinković Legende, Foto: Z. Lončarević

 

Slavlje u domu Tijane Ajfon! Spremila šampanjac i poslala svima važnu poruku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 20.10.2019. 17:40 - 20.10.2019. 17:45 Spremno dočekuje rođendan! Tijana Ajfon, Foto: Masanori Jošida/Alo! Starleta Tijana Ajfon danas je u svom domu proslavila prvi rođendan svog kučeta pod imenom Koko. KOŠTALA JE 50.000 MARAKA, BILO JE 650 JELA!

 

Frontmen "Legendi", sa druge strane, izjavio je za domaće medije da Ivan uništava grupu u kojoj je bio preko trideset godina, i da mu je ona dala sve.

BONUS VIDEO:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Komentari (1)

rodjak iz košiluka

20.10.2019 21:41

uraa konačno ga najuriše..dobar bend on kvariša kada poslušate bez njega savršeno zvuči bravo za odluku