Darko Lazić
Dejan Briza/Alo!
Darko Lazić

Dejan Briza/Alo!

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Tim hirurga vodio je direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" prof. dr sc. med. Zoran Baščarević koji je otkrio da je operacija prošla uspešno.

"Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspešno prošlo", rekao je Baščarević.

prof. dr sc. med. Zoran Baščarević

Printscreen Youtube

prof. dr sc. med. Zoran Baščarević, Foto: Printscreen Youtube

Operacija je prošla u najboljem redu i prošla je bez komplikacija, iako su se lekari rinuli da li će biti posledica ili ne.

Operacija je morala da traje tako dugo budući da su prvo lekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Darkovi roditelji, verenica i menadžer su sve vreme bili ispred sale čekajući vesti o pevačevom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

Komentari (12)

olja

07.11.2018 18:47

opet o tom narkomanu pisete...u zatvor s njim

Mimi

07.11.2018 19:19

@olja - Glupaco!!!!

Mimi

07.11.2018 20:04

@olja - Glupaci bezdusna

nada

07.11.2018 20:51

@olja - Ovo je neki nov rijaliti - sada je on glavna licnost dok se ne uvede neko drugi ! A zatvor ?Ako uopste bude sposoban ?

Maaa

07.11.2018 21:51

@olja - Zelim mu da se oporavi i da zivi mlad je. Ali se pitam sta je on bolji od drugih? Godinama se ceka na ovakvu operaciju. Cime je on zasluzio bolji tretman? Koliko dece je bolesno ni krivo ni duzno? Zasto ne vaze ista pravila za sve?

vi

07.11.2018 21:42

Ma, još više alkohola i koke i onda ga žalite ! Da li bi ga žalili da vam je takav, nadrogiran i pijan, ubio nekoga u porodici ?

boba

07.11.2018 22:47

Komentari pojedinih su za svaku osudu.Neznam dali bi isto tako postupili da su njihova deca ili draga osoba bili u takvoj situaciji.Neka ne budu sigurni da i njih ne moze ista sudbina zadesiti.Bitno je da nije nikoga sem sebe povredio.Darku zelim brz oporavak,a za ostalo kako bude,samo neka je on svojoj majci i porodici ziv.

Sanja

07.11.2018 22:53

Kako ste bezdusni. Cim mu je malo bolje, odmah ste poceli da pljujete. Pustite coveka da se oporavi pa onda nek' odgovara za svoje prekrsaje. Kad je bio kriticno niko nije smeo da napise los komentar jer se plasio karme. Zapamtice on sve svoje prekrsaje i zivece sa posledicama do kraja zivota, nista je brinite

Rasa

08.11.2018 00:21

Procitah danas da je kompletne troskove lecenja i svih operacija pevaca Darka Lazica na sebe preuzela Republika Srbija , i da se radi o cifri od nekoliko desetina hiljada evra ! LEPO... Naime , pevac godinama nije uplacivao obavezno zdravstveno osiguranje (verovatno siromah nije imao para za taj zrosak , ali za druge potrepstine ocigledno da novca nije nedostajalo) . I pitam : Ko je u ovoj drzavi lud ? Ja ostao bez posla , pa ni ja niti deca studenti ne mozemo doktoru jer nam nisu overene knji

Sanja

08.11.2018 00:51

Decka posle bolnice na psihijatriju. Drajzerova pa zatvor. Greota sta uradi od sebe ali njegov izbor. Dobro posle toliko nesreca ne ubi nekoga.

DUŠKA

08.11.2018 07:09

Moram da registrujem sledeće; čitam komentare po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su pojedinci puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video .Da li ste normalni? Ovom izuzetnom mladom čoveku želimo što brži oporvak i prevazilaženje ove situacije uz odličan i kvalitetan tim stručnjaka i adekvatan medicinski tretman, koji je za svaku pohvalu. Ljudino izdrži, možeš ti to.