Filip Miletić i Edita Aradinović
Rajko Ristić/Alo!
Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić

Instagram

Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jedan od vlasnika, Filip Miletić kaže da je zadovoljan što policija radi svoj posao. Kako se već pisalo, on i Miloš Roganović su kao jedinu osobu sa estrade sa kojom nisu u dobrim odnosima naveli upravo Editu, koja je tim povodom i saslušana jutros.

- Zadovoljan sam što policija radi na našem slučaju i verujem da će ubrzo pronaći počinioca. Zabranjeno mi je da otkrivam bilo kakve detalje i dajem izjave, ali mogu da kažem da sam zadovoljan radom policije - kaže Miletić i dodaje da još uvek, Miloš Roganović i on žive u strahu.

Filip Miletić i Edita Aradinović

Rajko Ristić/Alo!

Filip Miletić i Edita Aradinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ona prva tenzija koju smo imali kada se sve dogodilo je prošla, ali smo i dalje u šoku. Živimo u strahu i nismo opušteni posle svega. Međutim, počeli smo da renoviramo studio, obnovili smo veći deo opreme i počeli da radimo - otkriva Filip.

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Filip Miletić i Miloš Roganović

Nenad Vujanović/Alo!

Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

Kako saznajemo, pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Pogledajte BONUS video: