Đorđe David
Nenad Vujanović/Alo!

 

Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!

Đorđe David, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Išao sam na sve preglede i čekam da mi jave da li je korona ili ne. OK se osećam. Ne znam šta da kažem. Oko mene su svi po drugim sobama na nekim kiseonicima, ozbiljno kašlju, bukvalno se tresu hodnici od kašlja, ustanovljena mi je upala pluća i čekam da vidim rezultate testa. Smešten sam na pulmologiji - rekao je na početku Đorđe David, pa istakao da se uplašio zbog trenutnog stanja.

Đorđe David

Screenshoot Youtube

Đorđe David, Foto: Screenshoot Youtube

- Volim da se zezam, pa kažem: "Da znam ko me je zapljunuo, glavu bih mu polomio". U principu od decembra kašljem. Imali smo neki koncert na otvorenom na jednoj planini u decembru i bila je ozbiljna oluja, mi smo koncert ipak održali i od tada me muči. A vrhunac je bio kada su bili ovi neki lepi dani, pre par dana, pa sam vizio bicikl kao lud dva dana, mislim da sam se tu dovršio - kazao je.

Đorđe David

printscreen

Đorđe David, Foto: printscreen

- Svi su me zvali, podržavaju, kolege iz benda isto tako, imamo grupe, po kojima se pratimo, tu je Ivana Peters, naravno Marija, Snežana, Ana, Viki, Saša, Bosanac... Bukvalno svi su me podržali. Ja ću normalno objaviti na društvenim mrežama i da jeste i da nije, jer smatram da kao javna ličnost imaš vrstu odgovornosti da takvu stvari objaviš. Ja samo mogu da kažem da sam čovek od 191 cm, koji je ozbiljno u treningu, i da me je upala pluća skrljala. Prema tome, ako je mene skrljala, koji sam u tom fazonu, koji ne puši, ne pije, drogira se i slično, mislim da ovi drugi, koji su malo mekaniji, treba da obrate pažnju i da ozbiljno shvate sve to. Najviše zameram sebi, a ukoliko mi se ustanovi korona, ne daj bože, jer onda je to moja neozibiljnost s kojom ću se teško pomiriti. Ja jesam neozibljan u životu, jedino po dve stvari nisam - kada je u pitanju posao i zdravlje. Kada su u pitanju ljudi koji zavise od mene. Tu pre svega mislim na svoje dete. Ako sebe budem doveo u situaciju da imam koronu, onda je je to jedna vrsta neozibljnosti koju sebi neću moći da oprostim nikada - zaključio je Đorđe.

Đorđe David

B. Zajić/Alo!

Đorđe David, Foto: B. Zajić/Alo!