Baka Prase
YouTube/Printscreen
Baka Prase

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Kako je naveo njemu je zbog ovakvih neproverenih i netačnih izjava narušen ugled, zbog čega mu sponzori otkazuju saradnju, te on gubi novac.

Baka Prase

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Prva tužba prema njoj je ta što mi je nanela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je ta što mi sponzori otkazuju saradnju, a nematerijalna je što mi je povredila ugled i što ja trpim duševni stres zbog toga što mi je uradila. Ne proveravajući tačnost informacije, iznela je moje lične prepiske sa nekim osobana na javnu mrežu i komentarušići ih pogrdno i tendenciozno dovela do toga da novine sve to prenesu, razapnu, bez provere, razloga i suštine. Tužiću je privatno za naknadu štete, novčano i da mi se nadomesti za duševni stres", rekao je Baka Prase.

"Ramišljao sam da li to da uradim. Goniću je krivično. Moraću da isteram do kraja sve, da tu devojku, kao što je ona mene pokušala da upropasti, da upropastim skroz da bih ja svoje ime oprao. Krivična prijava zato što je neovlašćeno objavila moju privatnu prepisku, ma kakva ona bila nema prava na to. Do tih prepiski je došla na najjadniji način i time zadrla u moj lični i privatni život, što je krivično delo, za koje je zaprećena kazna do 2 godine zatvora. Tu tužbu pokreće država", objasnio je Bogdan i istakao da novac do tužbi ide u humanitarne svrhe.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

cacanin

08.07.2020 11:16

Kakav jadnik, on kad proziva i unistava ljude onda je sve u redu, a sad kad je kriv ko vrata onda plače za parama...