Radiša Trajković Đani
Vladimir Marković
Radiša Trajković Đani

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Snajka Nina i sin Miloš učinli su ih najponosnijim i najsrećnijim ljudima, a dolazak unuka Nikole na svet definitivno je nešto najlepše što im se desilo u poslednje vreme.

Đani i Slađa sad su se oglasili za "Alo!" i podelili utiske, nakon što su dobili unuka Nikolu.

- Svratila sam u porodilište da Nini odnesem neophodne stvari, a tada su mi rekli da se u tom trenutku porodila. Sve je prošlo u najboljem redu, jedino su zbog korone posete porodilištu zabranjene, pa ćemo mamu i bebu u prvo vreme gledati samo preko video-poziva. Cela porodica je presrećna zbog prinove, a moja je želja bila da dečak nosi ime Nikola, po mom prvom sinu - poručila je ponosna baka Slađa za naš portal.

Radiša Trajković Đani

E-stock

Foto: E-stock

- Šta da kažemo, ovo se ne može opisati rečima. Presrećni smo, stigla je naša sreća, naš unuk Nikola. Ovo je za nas poseban dan, ovoliku sreću nismo dugo osetili, Miloš i Nina su nas učinili najponosnijim dekom i bakom na svetu. Snajka i beba su dobro, porođaj je protekao u najboljem redu.Jedva smo dočekali da čujemo lepe vesti danas. Nažalost, situacija je takva kakva je, pa ne možemo da slavimo onako kako bismo voleli, ali svakako ćemo u krugu porodice obeležiti ovaj poseban dan. Kad bude bilo pogodno vreme za to, svakako ćemo da napravimo veliko slavlje da proslavimo kako dolikuje - dodala je presrećna baka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: