Anabela
printscreen
Nađa Đogani

printscreen

Nađa Đogani, Foto: printscreen

Nađa, starija sestra Gagija Đoganija, ističe da je sa njim veoma bliska i da ima njenu punu podršku u učešću u Zadruzi.

Uvek ju je gledao kao majku, kaže Nađa i dodaje da ga je uoči ulaska u rijalti, savetovala da bude ono što jeste.

Nađa je pomenula i da je razlog Gagijevog ulaska u Zadrugu novac, da bi platio račune.

Nađa kaže da su oduvek bili složna porodica i da je Gagi živeo sa njom, kada se razveo od Anabele, 3 godine, pa se osvrnula i na bivšu snajku:

PROČITAJTE JOŠ:

- Gagi je bio Anabelin muž, zaista je ružno tako pljuvati po njemu. S druge strane, on nije hteo da priča ništa, niti da iznosi njihovu intimu u javnost - rekla je njegova sestra, pa dodala:

- Zašto sada ne iznosi intimu i zašto ne pominje razlog razvoda od Andreja? Anabeli su za sve drugi krivi, verovatno je to i sada slučaj. Ružno je reći da je Lunino učešće u Zadruzi imalo bilo kakve veze sa razvodom. Treba to dete posle to da misli, da se oseća krivom, a naravno da ona nema veze sa tim. Anabela treba da živi svoj život, a decu da ne dira. Meni je bitno da su Nina i Luna dobro i vaspitane - ispričala je.

Anabela Atijas

Nenad Vujanović/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Gagijeva sestra kaže da je Gagi jako posvećen ćerkama:

- Gagi je Lunu podržavao od početka, do kraja rijalitija, iposvetio se tome.Uvek je znao šta se događa.Posle Anabele, upoznao nas je samo sa devojkom, Milenom. Dok su Anabela i Luna bile na nastupu u Makedoniji, a Đogani u Zadruzi, mlađa ćerka, Nina, je bila kod mene. Ima lep odnos sa njima i slobodno mogu da kažem da je on dobar otac - zaključila je Nađa.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani otkrila šta je kupila Marku za rođendan