PEVAČICA I NJEN SUPRUG ZARAŽENI KOIVDOM-19 Oglasila se NIkolina Kovač za "Alo!" i otkrila u kakvom su stanju ona i Saša Kapor, a nada se samo jednoj stvari! (FOTO/VIDEO)

Nikolina Kovač i Saša Kapor zaraženi su koronavirusom i trenutno se nalaze u samoizolaciji, u Sarajevu. Pevačev otac, takođe, oboleo je od iste bolesti, ali se on zbog kliničke slike i godina starosti, nalazi u bolnici „Dr Dragiša Mišović“.

Saša Kapor i Nikolina Kovač
Saša Kapor i Nikolina Kovač, Foto: Alo!/Marko Đoković

- Saletov otac jeste u bolnici, ali je bolje, bogu hvala. Svakoga dana ide na bolje - rekla je Nikolina Kovač za „Alo!“ i dodala:

- Mi smo svi, generalno dobro. Jesmo pozitivni na kovid, ali za sada prolazimo sa slabijim simptomima. Nemamo čak ni temperaturu - objašnjava pevačica. Kako kaže, njihovi naslednici Nikolaj i Nikoleta su sa njima, ali oni na sreću nisu pozitivni na ovaj virus.

- Oni su dobro, a dobro smo i Saša i ja, iako smo pozitivni. Doktori su nam posavetovali da budemo u samoizolaciji dve nedelje, od čega nam je ostala još jedna nedelja. Nakon toga se vraćamo u Beograd, ukoliko sve bude u redu - kaže Nikolina za „Alo!“. Pevačica ni sama ne zna gde su se Saša i ona zarazili, tim pre što su vodili računa i gotovo nigde nisu išli.

Bonus video:

- Jednom smo samo otišli na ručak kod kumova, i ja zaista ne znam da li smo se tamo zarazili... Prosto, ni sa kim se nismo viđali, pa ne znam ko je mogao da nam prenese. U svakom slučaju, neka ovako ostane, i biće dobro. Samo da ne bude nekih komplikacija - kaže Nikolina Kovač za „Alo!“.

KO JE BOGDAN SREJOVIĆ? Cecin novi dečko o kom bruji javnost je bivši maneken, sin sportiste, a evo čime se sad bavi (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi