Darko Lazić, bolnica, porodica
Masanori Jošida, Vladimir Markov
Darko Lazić, bolnica, porodica

Masanori Jošida, Vladimir Markov

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Masanori Jošida, Vladimir Markov

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, kako pišu domaći mediji, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

Portal Pink.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Darkom, ali nije bio dostupan ni na jedan broj poznat redakciji. Ipak, njegova majka Branka je dala izjavu upravo za nas.

- Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina - rekla je Branka.

Komentari (5)

Miloš

03.04.2021 15:29

To mu nije prvi put da se sakrije.

¨Nada

03.04.2021 16:17

Mali je teska muckara i prevarant a majka ga stiti . Sta ce on u Pecincima kada ga je Marina sutnula. Ima taj vec podebeli dosije ali uvek se izvlacio verovatno zahvaljujuci novcu - da vidimo sada sta ce biti

Marko

03.04.2021 17:01

Zaglavio negde, tri dana ga roka...

Ne zna..

03.04.2021 18:16

ni on gde je...

VladimirR

04.04.2021 01:58

Da nije otišao da odrobija one silne kazne zbog nepoštovanja zakona o bezbednosti saobraćaja? Da iskoristi ovo vreme kovida dok posao apstinira.