Kija i Karleuša
printscreen
Kija i Karleuša

printscreen

Kija i Karleuša, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kija je sada otkrila da je znala za ovu priču, ali nije želela da je iznosi u javnost.

- Ja sam znala za tu priču, ali nije na meni bilo da je ispričam jer glavni akter je tu Duško i moja majka, koji nisu deo estrade i nikad nisam ni pomislila da iskoristim to protiv Jelene i njene porodice. Lepo od Duška što se setio, a i od Jelene što je ispričala - rekla je Kija i otkrila da je i Karleuša dolazila u restoran u kojem njena majka radi.

- Duško nije jedini uspešni sportista koji se setio dobrih dela moje majke, ima ih tu dosta. Svi su oni sada ostvareni, ali tad u tom trenutku im je taj obrok značio i to se ne zaboravlja. Ja sam na svoju majku ponosna i obe smo pobornici toga da se dobro dobrim vraća i da uvek pomognemo ako smo u mogućnosti. Inače, Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još radi, sa Duškom i ostavljala veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - otkrila je Kockareva.

Komentari (3)

lažu za medalju?

26.12.2018 20:21

ne bi me ćudilo, da jednog dana reće JK, da je to bila sprdnja ili greška - pa da vidimo ćega se sećaju nadica i kija: majka je njemu govorila maće, a ova prića o bakšišu? Tragikomedija?

divna bajka

26.12.2018 20:22

a ko je idejni tvorac ove priće? Ugasilo se svetlo, izađite sa bine, molim.

san Mitrovića

26.12.2018 20:24

možda ima više od toga? On je pun para - sada - a kiji treba "sponzor" - kako bi to propustila? Ipak je jeo kod njene majke?