Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Youtube printscreen

Anabela Atijas, Foto: Youtube printscreen

Anabela Atijas digla je Srbiju na noge! Nakon što je javnost saznala da su se ona i njen suprug Andrej Atijas potukli, zbog čega su završili i u policiji, nastao je haos.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su dali izjave u policiji, ali su vrlo brzo odlučili da se povuku i da se pomire, ali se od tada nisu pojavili u javnosti niti su se oglašavali na društvenim mrežama.

Međutim, sreli smo Anabelinu kućepaziteljku koja nam je rekla da je sve u redu.

"Anabela spava, dobro je. Ne znam šta se dogodilo jer ja samo povremeno dolazim. Sada je sve ok", rekla je kućepazitelijka za Alo!

Podsetimo, Anebela i Andrej su se posvađali zbog psa, a onda je, navodno, on nju ošamario a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone već da se pomire.

Nadležni organi će u narednom periodu odlučiti da li ima potrebe za izricanje neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici poput zabrane komuniciranja i zabrane prilaska.

Komentari (6)

Stara kanta

12.09.2018 14:56

Ako se sećate Zadruge 1 Anabela je agresivno fizičko i psihičko maltretiranje nad njenom ćerkom od strane Slobodana Radanovića pravdala ljubavlju. To joj je baš bio slatko. Slobodan lomi ruke a ona uz smešak komentariše: dečica se vole, to je za mene ljubav. Zašto je onda prijavila svog muža policiji kad ju je u nastupu slične "ljubavi" izbumbecao kao staru kantu? Ako te je zaista istukao prijavi skota i idi do kraja (zbog svojih ćerki)a ako je ovo deo reklamne kampanje sram te bilo ženo !

pejo crkotta

12.09.2018 15:44

....te zivote, razijina 'kucepaziteljka'????? nema pas za sta da ih sve zajedno ujede i ona ima kucepaziteljku???????????? ne kaze se uzalud dokon um sotonska radionica, ova zena i scer su zivi dokazi. Zato je njihov full time job otimanje tudjih muzeva i svega ostalog sto im dodje pod ruku. Eto sad razija obuci ti gagijevu majicu pa spavaj u njoj da se umiris

Ana

12.09.2018 16:45

Kako je kontradiktorna Bukvetina.Za napadnutu Lunjaru kaze da je to izliv ljubavi,a ovog Bilmeza je odmah prijavila,pa povukla! Ako je to marketing za Lunju,onda je los.Ako nije,onda je ona navikla na batine,a to je strasno.Medjutim,zbog njenih manipulacija,stavila je sebe u poziciju da joj se ne veruje.

Milena

16.09.2018 11:23

@Ana - Tacno tako. Ja joj nista ne verujem. Slagala je bezbroj puta i zasto bih joj dalje verovala?

Jalova Razija

12.09.2018 23:53

Znaci brate, ne mogu da verujem. Ajmo ispocetka: Anabelina kucepaziteljka ahahahahha

Mita

15.09.2018 19:20

@Jalova Razija - Anabela ima vratara, vrtlara, batlera, kucepaziteljku, vozaca, medicinsku sestru, kuvaricu i guvernantu.