Oglasila se Ana Štajdohar, pevačica se sramno "pere" od optužbi, javnost joj neće oprostiti udarac na sve žene koje nisu majke!

Alo.rs/A.T. | vip 2021-04-29 15:44:36 2021-04-29 15:44:36

Njen potez i prozivanje odjeknulo je kao bomba, te je naišla na veliku osudu ljudi

Foto:Instagram printscreen

Pevačica Ana Štajdohar nakon što je razbesnela Tviter zajednicu zbog posta, kojim je, kako mnogi smatraju, uvredila sve žene koje nisu biološke majke, oglasila se na ovoj društvenoj mreži ističući da su njene reči izvučene iz konteksta, iako je prethodno, spornu prepisku obrisala.

Cela rasprava je počela kada je Štajdohar ispričala da njena ćerkica u jednom objektu nije imala gde da ode u toalet, a korisnici Tvitera, koja joj je dobronamerno dala savet, odbrusila i uvredila je na najgrublji mogući način, isitičući da se ne razume u roditeljstvo.

Sada se Ana ponovo oglasila i tvrdi da su njene reči izvučene iz konteksta:

- Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku decu. Kada nisam bila roditelj, nisam davala savete drugim roditeljima šta da rade sa svojom decom, jer nisam znala gotovo ništa o tome. To je neko preokrenuo u “ja se rugam”. Ne, ja se nisam rugala i nisam prozivala ljude bez dece, niti majke koje su decu usvojile. Otišli ste predaleko u nadogradnji mog tvita. Ne želim više da komentarišem, juce smo ostali bez prijatelja i kolege, grozno se osećam i bez vaših optužbi za nešto što nije rečeno - napisala je Ana na Tviteru.

Expand player
Pogledajte više