Aleksandra Prijović
ATA
Aleksandra Prijović

ATA

 Foto: ATA

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad prolazi kroz golgotu nakon što joj je muž odveo decu u Australiju, zabranio joj kontakt sa njima, te ih od tada nije videla.

Tim povodom, mnoge kolege su podržale Tanju, a među njima se našla i Aleksandra Prijović.

Tanja Savić

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Podrška sam svim majkama na ovom svetu koje se bore za decu. Jako mi je žao što se Tanja našla u toj situaciji, ali sam isto tako sigurna u zakon i da će se sve vrlo brzo rešiti - rekla je pevačica za Kurir, pa prokomentarisala kako bi se ona osećala na Tanjinom mestu.

Aleksandra Prijović Filip Živojinović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Ja sam sigurna da sam izabrala partnera s kojim to ne može da mi se desi. Filip je svestan šta detetu znači majka i nikad ne bismo dozvolili da bilo ko trpi. Deci su potrebna uvek oba roditelja, bez obzira na to da li će im se putevi razići.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

dzudza basadzija

01.09.2020 14:06

Pa jel bar neko od njih odgovara za nastale stete?Znate kao....Dodju ljudi u kafanu,da nesto popiju i pojedu...Nema Boga!Kusne covek supu iz tanjira,(dodra govedja,bas ono!)...I u jednom trenutku shvata da kasiku gura coveku za susednim stolom,u usta....U istom "hodu" shvata da je zagrizao u sniclu od trece...Plafoni se svejedno ruse,(zbog loseg odrzavanja,jel)...Sta da Vam kazem...Od ljuljanja,mozes da vozis samo u "rueckwerz"...Dok je lisce vec opalo..A de je jesen,brate mili?Sve golo!

Nada

01.09.2020 14:51

@dzudza basadzija - Na sta si ti dao ovaj glupi komentar ? Ovde se radi o Tanji Savic ! Nemoj se bojati Tanja i ako pusti snimke u javnost opet ce biti on osudjen. Nisi ni prva ni poslednja ako si se snimala ali za ubuduce pamet u glavu i bori se za svoje sinove !

M

01.09.2020 17:29

@dzudza basadzija - ha ha ha...jesi ti pri sebi? Ludog sveta!?!?

Smederevac

01.09.2020 20:47

Bas me Tanja cudi...a inace obe su Romkinje.

zoks

01.09.2020 21:34

Aleksandra nebudi tako sigurna, život je čudo