IAKO MU NEDOSTAJU NASTUPI Odmorio se od prevaranata, Bane Mojićević progovorio kroz kakve golgote je prolazio sa gazdama kafana (FOTO)

Razvod mu je teško pao, ali ima dobar odnos sa bivšom ženom

Bane Mojićević, Beovizija
Bane Mojićević, Beovizija, Foto: E-stock

Pevač Bane Mojićević prisetio se perioda kada je nastupao. Otkriva da mu nastupi nedostaju, ali ne i nemili događaji sa gazdama klubova i kafana.

- Kada sam češće radio nastupe u klobovim, a i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo ''Šalili smo se''. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš - rekao je Bane.

Mnogo se pisalo o njegovom razvodu i odnosu sa bivšom suprugom Milicom. Na brak je stavio tačku prošle godine, ali se trudi da promene u porodici ne osete deca, Radoš i Maša.

Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je napameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lepo funkcioniše i brine o njima - priča pevač.

Kako je Bane sada slobodan, a njegove pesme pune emocije i ljubavi, on je premijerno otkrio šta priželjkuje i da li je spreman za novu ljubav.

Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćiška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju - istakao je Mojićević.

Pogledajte OVDE šta je rekao otac Marije Šerifović za nju i Džejlu Glavović, šokiraće vas njegov komentar njihove navodne veze

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi