DRAMA NA KOSANČIĆEVOM VENCU! Odmah pozvala policiju! Nadu Topčagić optužile komšije za nedozvoljene radnje!

Evo o čemu se radi!

Nada Topčagić
Foto: Printscreen / Youtube

Komšije sa Kosančićevog venca optužile su pevačicu Nadu Topčagić da im je izbušila gume na automobilima, kao i da ih je navodno mazala blatom.

Naime, u centru grada, u kraju u kome folkerka živi već decenijama, poslednjih dana niko nema mira zbog incidenata koji se dešavaju. Stanarima Kosančićevog venca, ali i njihovim gostima, kao i posetiocima obližnjih kafića, neko stalno buši gume i sa čim god stigne maže i prlja auto jer su se, po svemu sudeći, nepropisno parkirali.

Nada Topčagić
Foto: Printscreen / Youtube

Proširio se glas da je upravo Nada ta koja je odgovorna za štete nanete vlasnicima automobila.

- U životu nikome nisam probušila gumu ili bilo šta nažao uradila. Nek se izbuši srce meni i mojoj deci ako jesam to uradila. Jedino što jesmo moj muž Zlatko i ja uradili to je da smo opominjali ljude kada vidimo da neko parkira ko nije iz naše ulice i opominjemo da ne staju tu na naš ulaz. Dešavalo se da podignem retrovizor i ostavim pismo da ne staju na ulaz. Ali ne daj Bože, da nekome uništavam auto - rekla je Nada.

- Na šta, bre, ovo liči? Ko je Nadu prijavio, o čemu vi pričate? Da li vi znate da Nadu ovde sve komšije vole? Ona im pravi zimnicu, sok, pite, ne postoji osoba sa kojom ne pričamo. Samo da vidim i saznam ime osobe, ako uopšte postoji, koja je Nadu prijavila za tako nešto, pa ćemo onda da vidimo ko laže, a ko priča istinu - rekao je Nadin muž Zlatko.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivan
  03/07/2020 - 17:40
  Ja vjerujem da je to istina posto znamo da je Nada alkoholicarka.Vjerivatno to radi u nesavjesnom stanju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi