Odlična zabava i sjajni gosti u novogodišnjih “150 minuta”
alo.rs
"150 minuta, Foto: Aleksandar Krstović

Popodnevni magazin “150 minuta” imaće svoje specijalno novogodišnje izdanje danas i sutra od 13 časova. Voditeljski tandem Dejan Pantelić i Mira Lekić biće ovog popodneva vaši domaćini, za kada vam pripremaju raznorazna iznenađenja.

Čućemo ispovesti ljudi koji su se izborili sa korona virusom i koji imaju važnu poruku za sve nas, a lekari koji su gotovo deset meseci na prvoj liniji fronta ispričaće kako izgleda borba u crvenoj zoni i koliko su puta zaplakali tokom ove godine, a šta im je vratilo osmeh na lice. Najgledanija serija ove godine bez premca bila je "Igra sudbine", pa će gost u studiju biti Vuk Staletović, koji glumi simpatičnog Debeljka.

Što se muzike tiče, 2020. je definitivno obeležila pesma "Žena od sultana", pa će zato pevačica Tijana Milentijević napraviti spektakl u studiju "150 minuta". Za odličnu atmosferu u emisiji pobrinuće se i popularni Stevan Anđelkovića sa svojim bendom, a biće tu i pevačica Jellena koja će vam svojim glasom i pesmama ulepšati ovaj 31. decembar. Naravno, radi i kuhinja “150 minuta” gde će se pripremati novogodšnji specijalteti.

Popodnevni magazin “150 minuta” imaće svoje specijalno novogodišnje 1. januara od 13 časova. Prvog dana nove godine domaćini emisije će biti Miloš Urošević i Anđela Đurašković, dok će za najukusniju hranu biti zadužen popularni glumac Stefan Buzurović. Ovo praznično izdanje upotpuniće mnogo dobre muzike, jer će pevati Lukijan Ivanović i Marko Simičić iz “Kao Kao” benda, kao i Vladan Savić iz Magla benda i pevačica Marija Mikić. Gosti će biti još i glumica Jelena Đukić i Stefan Dragojlović, numerolog i astrolog, koji će odgovarati na pitanja gledalaca. Biće tu još lepih i pozitivnih priča i priloga, kao i pokoje iznenađenje.

PROČITAJTE JOŠ: