Ksenija, Karamela
Screenshoot Youtube
Ksenija, Karamela

Screenshoot Youtube

Ksenija, Karamela, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Karamela kaže, Ksenije se često seti, a tako je i na današnji dan.

Ksenija Pajčin

Screenshoot Youtube

Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

- Sećam se njenog poslednjeg rođendana. Sedeli smo kod kuće, kod nje, tu je bila i njena majka i njen prijatelj Bane. Posle smo izašli u jedan kafić na Obilićevom vencu. Jednom smo čak izašli na jedan splav, ali ništa to sada nije bilo ništa pompezno. Uvek je zvala samo najbliže. Ona je bila specifična, a takav sam i ja, ona je birala takve ljude oko sebe - normalne, spontane ljude koji nisu iskompleksirani.

Danas su Ksenijin grob posetili njeni najmiliji, a to je učinio i Karamela koji, kako kaže, voli da bude sam tamo kako bi se na miru isplakao.

- Ja sam otišao danas na njen grob, ali nakon porodice. Ja inače idem preko cele godine, ali izbegavam da idem kada su tamo mediji. Želim da budem sam i da se isplačem i da me niko ne gleda. To je moj tužan trenutak koji ja ne želim da delim ni sa kim - rekao je Karamela i otkrio šta bi rekao Kseniji na današnji dan kad bi ona mogla da ga čuje.

- Rekao bih joj, kao i uvek, da je volim. Uvek sam joj to govorio - da je volim, da je jedinstvena i najlepša. Pričao sam joj da je ona Ksenija Pajčin, deset praznih mesta, pa svi drugi. Uopšte ne mislim na estradu, nego na sve lepe žene. Mislim da je ona bila najlepša i neponovljiva.