Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić
Printscreen Youtube
Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić

Printscreen Youtube

Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić, Foto: Printscreen Youtube

Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a malo ko zna kako je zapravo počela njihova velika ljubav. Prvi poljubac im se desio u kombiju, a nakon toga su bili sigurni da će vezu krunisati brakom.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što su se među njima rodile emocije, pored ljubomore i sitnih čarki Biljana je Acu čekala da odsluži vojni rok da bi se venčali.

Naime, za njihov brak je zaslužan Stjepan Radovanović koji je odlučio da napravi turneju, na kojoj se ovaj muzički par i zbližio.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio - priznaje Aca Ilić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Januar 2015

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilic127201) on Jan 4, 2015 at 10:00pm PST

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je pevač za "Gloriu".

Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić

Printscreen Youtube

Aleksandar Aca Ilić, Biljana Jevtić, Foto: Printscreen Youtube

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana za "Gloriu" svojevremeno.