Od "male iz Ivanjice" do prave porcelanske lutke: Evo koliko novca je Ana Korać uložila u svoj izgled, a tu je i ceo spisak operacija! (FOTO)
alo.rs
Ana Korać
Ana Korać, Foto: prinstcreen

Ana Korać krajem prošle godine operisala je zadnjicu na jednoj čuvenoj privatnoj klinici u Turskoj, a za ovaj zahvat iskeširala je oko 5.000 evra, piše "Srpski telegraf".

Kako se navodi, Koraćeva je posle konsultacija s jednim od tamošnjih najboljih hirurga za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju rešila da ulepša pozadinu, a to je samo jedna u nizu operacija kojima se podvrgla u poslednjih nekoliko godina.

- Klinika na kojoj se Ana operisala je jedna od najboljih u svetu. U Istanbulu, kod tog doktora, dolaze mušterije iz celog sveta, a među njima je mnogo poznatih ličnosti. Ana je pre nekoliko godina u Turskoj operisala nos i grudi, a nedavno je uradila i mačje oči. Svi je tamo vole i dobro poznaju, pa je rado viđen gost. Doktor koji joj je uradio nekoliko operacija koristi njene slike da bi se reklamirao na društvenim mrežama, a Ana je dozvolila da se sve to objavljuje. Početkom decembra su se čuli i tada mu je rekla da bi volela da stavi silikone u zadnjicu. Konsultovali su se oko svega, pa ona nije imala nikakav strah od zahvata jer u doktora ima poverenje - priča za pomenuti list Anina poznanica.

Kako se dalje navodi, cela operacija i postoperativni troškovi na klinici Koraćevu su koštali oko 5.000 evra, a doktor joj je predložio da uradi implantate jer na njenom telu nema dovoljno masti za premeštanje masnog tkiva sa jednog dela tela u zadnjicu.

- Ana je doktora odmah pitala da li može da isisa salo sa bokova ili stomaka i premesti u zadnjicu, ali joj je on objasnio da verovatno neće imati dovoljno materijala za taj zahvat jer je premršava. Zato joj je predložio da stave silikonske implantate. On je za to veliki stručnjak, a ta procedura važi za jednu od najrizičnijih zato što mnogim ženama organizam odbije strano telo, pa može da dođe do komplikacija, te postoji čak i rizik od smrtnog ishoda - priča sagovornica i dodaje:

- Ana je ugradila male implantate jer nije htela da rizikuje. Na klinici je posle operacije ostala nekoliko dana i, čim je doktor dao dozvolu da može da se kreće, vratila se u Beograd. Doskoro je bila na vezi sa doktorom da bi bili sigurni da je sve kako treba i da nema komplikacija, ali Ana neće da se okolo priča da se opet operisala.

DA LI VAM SE DOPADA ANA KORAĆ NAKON SVIH ESTETSKIH ZAHVATA?!

 

Starleta iz Ivanjice do sada je, kako se navodi, za estetske zahvate na svom telu iskeširala ukupno 16.750 evra.

Ana je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a sada je operisala i zadnjicu i za to platila 5.000 evra.

Osim zbog operacija, Ana je poslednjih dana u žiži javnosti i zbog raskida veze sa Davidom Dragojevićem.

Pročitajte još

Komentari (5)

rea

02.02.2021 13:28

Bila i ostala ružna!Sad je još ružnija jer se vidi da je sva veštačka!

ha

02.02.2021 16:10

@rea - Mi u Nisu za to kazemo NAKAZA

Baki

02.02.2021 15:57

Pa zubi ..

popaj54

02.02.2021 16:02

... a pare zaradila u malinjaku... Ali, merak nema cenu...

Ris

02.02.2021 23:29

Kad pripeče sunce otopi se sva plastika.