"ZAŠTO SI NAS OSTAVIO, ZAŠTO ME NISI POSLUŠAO?" Očajni brat molio Grua 3 sata pre tragedije da ne ide na kajt!

Kao da je naslutio.

Gru
Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u utorak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu.

POSLEDNJI PUT VIĐEN SA RANCEM NA LEĐIMA! Ispovest prvog komšije pokojnog Grua! Otkrio ko je pred smrt video repera i šta je tada radio!

 

Neutešni članovi porodice, koji se ni dan nakon tragedije ne mire sa bolnom istinom, prisećaju se poslednjih razgovora dok primaju saučešća. Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je poslednji iz porodice video živog i bezuspešno ga kobnog dana ubeđivao da ne izlazi kajtom na reku!

"Brate, zašto si nas ostavioo, zašto me nisi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim", neutešno je govorio Igor. Kako je Gru stradao, POGLEDAJTE OVDE.

 

Navodno, Igor i Gru su tri sata pre tragedije videli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kada je video u medijima tragičnu vest. Snimak sa mesta nesreće pogledajte OVDE.

"TOLIKO JE LETEO DA NISMO MOGLI DA GA STIGNEMO" Potresna ispovest Gruovog druga! Evo šta se tačno dogodilo kobnog dana, vetar ga je bacao brzinom od 70 kilometara na sat!

"Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gde su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vreme odgovarao od toga, govorio mu d ne ide, da je više star za takve sportove. Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na reku i da vidi kako čovek u godinama rastura kajt.

Dalibor Andonov Gru iza sebe je ostavio dva sina i suprugu.

STIGAO NALAZ SA OBDUKCIJE! Otkriven uzrok smrti repera Grua!

Gru
Gru, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi