Voli pantalone: Marija Šerifović
Petar Dimitrijević
Voli pantalone: Marija Šerifović

Petar Dimitrijević

Voli pantalone: Marija Šerifović, Foto: Petar Dimitrijević

Mariju smo poslednji put u suknji videli pre šest godina kada je imala koncert u „Kombank areni“, a sledeći put ćemo je u sličnom izdanju videti jedino ako joj neko dobro plati.

- Joj, ne znam, ne verujem. Ako neko hoće da me vidi u haljini, morao bi debelo za to da plati - iskrena je Šerifovićeva.
Kako je ona naša jedina pobednica na „Evrosongu“, zanimalo nas je da li je čula pesmu „Šelter“, koja će nas predstavljati na ovom muzičkom takmičenju.

- Nisam čula pesmu još i ne znam kako peva devojka koja ide na „Evrosongu“ - rekla je Šerifovićeva.
Marija je nedavno na Instagramu postavila fotografiju sa nepoznatom devojkom, a kada smo je upitali da li je to njena izabranica, pevačica se zbunila, pa kratko rekla:
- Ja nemam komentar.

U žiriju „Zvezda Granda“ nedavno je došlo do sukoba između Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca, pa smo Mariju pitali šta treba da se desi da bi ona fizički nasrnula na nekog od kolega u studiju.
- Ma gde ja, ja sam tamo najmirnija i najmanje probleme pravim - rekla je Marija.

Komentari (5)

Vanna

16.04.2016 09:14

Ne podnosim osobe koje se ponasaju kao ona! Puna sebe, bahata, misli ako ume da peva moze da igovori i uradi sve sto joj se prohte! Upravo to je anuliralo njen talenat i umesto glasa i respekta, izbio je taj primitivni ulicarski fazon! Volela bih da vidim koja je ta budala koja bi njoj platila da obuce suknju i to je upravo to o cemu sam pricala. Marija Serifovic misli da je neka velika umetnicka gromada. Jednog umetnika ne krasi samo talenat, vec celokupna imprsija o njemu!

Tor

16.04.2016 09:58

Platio bi al da te nevidim ...

Novosadjanka

16.04.2016 10:59

I ja bih obukla pantalone kada bi mi neko dobro platio. Zensko sam, ne licim na musko i nisam lez++ca.

kiki

16.04.2016 12:39

A koga bole usi da te gleda u haljini,neguj taj glas koji imas jer je to izgleda jedino pravo na tebi

homo

16.04.2016 23:59

DOSTA BRE VISE OVIH AGRESIVNIH ,BAHATIH NAKAZA