Tijana Ajfon
alo!
Tijana Ajfon

alo!

 Foto: alo!

Ova devojka bila je predmet pisanja tabloida i prethodnih godina što zbog učešća u rijaliti programima, što zbog glasina da se bavi prostitucijom, ali i zbog ljubavnih veza sa poznatim muškarcima. Tijanu je domaća javnost upoznala kada je 2015. godine ušla u rijaliti šou "Parovi 3".

Tijana je tokom učešća u ovom rijalitiju tvrdila da je, navodno, bila u emotivnoj vezi sa oženjenim pevačem Markom Bulatom.

Marko Bulat

Rajko Ristic/Alo!

 Foto: Rajko Ristic/Alo!

Tokom učešća u "Parovima 3" Tijana je bila u "šemi" sa rijaliti zvezdom i jutjuberom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Kako su pisali mediji, Tijana i Gastoz su jednom prilikom imali seksualni odnos u tuš kabini, a svedok ove akcije bila je Mimi Oro koja je u neposrednoj blizini prala veš.

Tijana je pred ulazak u "Parove 5" 2016. godine izjavila da želi dete sa Gastozom.

Nenad Marinković Gastoz

Screenshot Youtube/ParoviTVHappy

Foto: Screenshot Youtube/ParoviTVHappy

– Znam da će Nenad ući u "Parove" nekoliko dana pre mene. Nestrpljivo ću ga čekati. Verujem da će se stare strasti među nama ponovo rasplamsati i da ćemo tokom nekog divljeg seksa napraviti dete. Shvatila sam da je on u suštini jedan divan momak, koji bi bio odličan otac mojoj bebi – rekla je Ajfonka pred ulazak u "Parove".