ALO SAZNAJE! OBLJUBILA MALOLETNIKA: Avi Karabatić se crno piše!?

Nakon pretnji smrću, sad i ovo!

Ava Karabatić
Foto: Shutterstock/Alo.rs

Poslednjih dana javnost je uzdrmala vest da je protiv hrvatske sterlete Ava Karabatić podneta krivična prijava zbog navodnih pretnji smrću.

Naime, osoba koja je vodila Avin Instagram profil prijavila je poznatu starletu policiji, a kako kaže za naš portal, poseduje svu potrebnu dokumentaciju da to i dokaže na sudu.

Ava se posle toga oglasila i rekla da ništa od navedenog nije istina.

Ava Karabatić
Foto: Instagram/Printscreen

Međutim, klupko je počelo da se odmotava te se M.V., koji je, kako on tvrdi, podneo krivičnu prijavu protiv starlete, oglasio još jednom, ali sada sa novim informacijama koje su odjeknule kao bomba.

On se oglasio preko svog Instagram naloga i napisao sledeće:

- PRAVA ISTINA: Ja i Ava smo se upoznali početkom 2017 godine, u početku smo imali prijateljski odnos, kasnije poslovni u smislu PR-a. U vezi smo bili skoro godinu dana, a pre 4 meseca smo se posvađali. Tada je nastao naš "rat". Nedavno joj je bio hakovan njen Instagram profil, optužila je mene i slala mi je poruke (tekstualne i glasovne) u kojim je pretila meni i mojoj porodici. Prvo su bile pretnje "batinama", kasnije smrću. Uvijek sam prelazio preko takvih stvari, jer sam opravdavao takvo izopačeno ponašanje konzumacijom alkohola (pisala je blog o tome), ali sad je zaista prevršila svaku meru i morao sam preduzeti pravne radnje. Ona je na svom profilu objavila tekst koji su preneli svi mediji, a u njemu je iznela gomilu laži (tekst možete pogledati OVDE) . Kao prvo mi nismo bili poslovni saradnici koji se nismo poznavali, već smo bili u vezi. Da tražim medijsku pažnju nebi tražio to preko Ave Karabatić. Verujem u pravdu i nadam se da će se uskoro sve sudski rešiti. Hvala svima na podršci!

Nakon javnog priznanja M.V. je ekipi portala Alo.rs otkrio da je sa Avom bio u vezi dok je bio maloletan!

Avu smo pokušali da kontaktiramo, ali se nije javljala na pozive.

Kako će se ovo rešiti, ostaje da vidimo!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi